Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt egy abortuszom fél éve...

Volt egy abortuszom fél éve és most újra terhes vagyok. Mennyire lenne kockázatos még egy abortusz és miben befolyásolná a későbbiekben teherbe esésemet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 17:07
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
84%
Màr elnézést, de nem vagyunk flancos ítélkezők! Honnan tudod melyik vàlaszolònak mi a baja? Fàj, hogy megmondjuk, h gumit kéne hùzni? Arrôl nem is beszèlve,h az abortusz nem jàtèk! Sajnàlom a kerdezőt,de mindenki a saját sorsa kovácsa.
2012. okt. 28. 18:41
 32/54 anonim ***** válasza:
73%
Kedves kérdező! Azért undorítò a valaszunk, mert évek ota küzdünk, h teherbe essünk és probalunk lebeszelni az abortuszrol? Hát köszzi.
2012. okt. 28. 18:44
 33/54 anonim ***** válasza:
88%

Biztos h nem jár kockázat nélkül...de egy ilyen után felelőtlenség volt ... előttem leírták az igazat lehet nyersen fogalmaztak de igazuk van...ha egy ilyen oldalra ilyen kérdést teszel ki várható az ilyen reakció...tényleg rengetegen vágynak itt babára és te csak úgymond gyártod és eldobod...ilyenkor igazságtalan az élet és megértem a felháborodásukat...csak azt nem értem miért nem beszélted meg pároddal h akartok-e babát mielőtt úgy szexeltetek? vagy ő miért nem húzott gumit ha ennyire ellene van a dolognak???? mert ő is ott volt és gondolom h nem tette akkor miért nem akarja ennyire??? Ha meg ilyen ember minek vagy vele? jó nem ez volt a kérdés de a válasz jó volna mert nem tudlak megérteni...imádkozz h a későbbiekben ne legyenek gondok, de a helyedbe ezt már nem vállalnám be...és ha íg folytatod nem is ez lesz az utolsó...tényleg gyerekes a felfogásod...

21hkm

2012. okt. 28. 18:45
 34/54 anonim ***** válasza:
10%

#27-30 -ig: biztos a szomszédjai vagytok, és ismeritek az életét.:)

És azt is tudjátok biztosan hogy egy ab nem elég nagy büntetés...nem. Nem kell gondolkodni. :)

Kellene nektek egy tökéletesemberekepésválaszai.hu oldalt nyitni, ami arról szólna, hogy a kérdésen felül kéretlenül elmondhatjátok nyíltan és nyugodtan a véleményeteket (isch). :)

mindenkinek minden jót. :)

2012. okt. 28. 18:46
 35/54 anonim ***** válasza:
98%

"És azt is tudjátok biztosan hogy egy ab nem elég nagy büntetés"

Mintha nem tehetne róla.

Ennyi erővel már sajnáljuk meg azt is, aki élete végéig börtönbe kerül, mert megölt egy embert.

Az abortusz ellen LEHET VÉDEKEZNI!

Úgyhogy ne beszélj róla úgy, mintha ez csak vmi szerencsétlen sorscsapás lenne, mert nem az.

2012. okt. 28. 18:48
 36/54 anonim ***** válasza:
92%
Kedves 25-ös és egyben utolsó! Úgy látom az agyad, kissé korlátozott, mert nem igazán akarod megérteni, hogy miről is beszélünk. Itt nem kell életet ismerni ahhoz, hogy ebben a témakörben az ember bátran kijelenthesse, hogy ez már nem fér bele ebbe! A kérdező tudta előre, hogy kemény fába vágja a fejszéjét, hát akkor most tudjon rá, hogy magára maradt! Nem csak sejtette, nem csak lehetséges volt, BIZTOS volt! Te meg hagyd inkább a hülye, marhára megértő válaszaidat, mert csak butaságokat írsz és magadat égeted le, hogy kipártolod. Megérteném én is valahol, ha véletlen lett volna. De nem az volt. Ennyire egyszerű.
2012. okt. 28. 18:49
 37/54 anonim ***** válasza:
91%
35-nek igaza van!
2012. okt. 28. 18:50
 38/54 anonim ***** válasza:

Minden abortusz kockázatos, minél több van, annál kockázatosabb. Az hogy lesz-e problémád a későbbiek során a teherbeeséssel attól függ, hogy mennyire kavarták meg bent a dolgokat.

Ha kérdésed van, kérdezz az orvosodtól, ő mindenre tud majd válaszolni.

2012. okt. 28. 21:43
 39/54 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de nem volt türelmem végigolvasni az összes választ! De nekem az a véleményem, hogy a barátod meg te is undorítóak vagytok, inkább választod őt, mint a gyereked életét! Milyen anya lesz belőled egyszer? A barátod meg nincs tisztában azzal, hogy ha nem védekeztek, akkor teherbe eshetsz? Akkor ezek szerint tudtad, hogy csak magadnak vállalnád a babát, ha egyszer a pasid mondta, hogy ő nem akar gyereket! Ilyet még nem hallottam, hogy valaki akar gyereket, össze is jön, de végül elveteti. Gáz vagy!
2012. okt. 28. 22:21
 40/54 anonim ***** válasza:
91%

Itt most nem arról van szó, hogy az abortuszról akarjuk lebeszélni, vagy hogy elítéljük, mert véletlenül becsúszott a baba.

Mert pont arról van szó, hogy NEM véletlenül csúszott be a baba és ezt ráadásul másodszor játszotta el. Ez tényleg undorító és gusztustalan dolog, emberi életekkel játszik a saját hülyesége és szeszélye miatt. Az ilyennek kivetetném a méhét, hogy több babát ne ölhessen meg szórakozásból.

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok fanatikus abortusz ellenes. Ha valaki védekezés mellett véletlenül teherbe esik akkor megértem, ha az abortuszt választja. Ha egyszer előfordul vele, hogy elveszti a fejét és nem védekezik aztán teherbe esik, még úgyis esetleg megértem (bár ezt már felelőtlenségnek tartom), de azt, hogy kétszer egymás után SZÁNDÉKOSAN teherbe esik, aztán elmegy kinyiffantani a babát, na ezt nem értem meg, ezt mélyen elítélem.

2012. okt. 28. 23:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!