Volt egy abortuszom fél éve és most újra terhes vagyok. Mennyire lenne kockázatos még egy abortusz és miben befolyásolná a későbbiekben teherbe esésemet?
nem lehet tudni.... ez egyén függő, kinek milyen a szervezete. Az biztos hogy "a méhed nem egy zseb, aminek kedved szerint ki lehet fordítani a tartalmát" -tapintatlan, de jobb hasonlat most nem jut eszembe hirtelen.
Lehet hogy probléma mentes lesz a fogantatás jövőben, de az is lehet hogy nem, vagy csak nagyon nehezen fog összejönni.
Lutri. .. rossz hogy így kell -valami okból kifolyólag- döntened.. :(
De miért akarsz megint teherbe esni? Hogy elvetesd? Vagy, ha gyereket tervezel, akkor miért jársz folyamatosan abortuszra? Vagy, ha nem akarsz teherbe esni, akkor védekezni kellene.
Egyáltalán nem értem a kérdésedet.
Ebből is látszik hogy attól hogy valaki elmúlt 18éves,még egyáltalán nem biztos hogy felnőtt is!!!
19évesen lehetne több eszed! Miért nem tanultál az első esetből??? Miért nem védekeztek rendesen(ha egyáltalán védekeztek)?
Mi van ha fél év múlva megint terhes leszel???
19 évesen lehetne annyi eszetek,hogy megelőzitek a teherbe esést.Felelőtlenség mindkettőtök részéről; főleg úgy hogy egyszer már átestél egy ilyenen és pontosan tudod mivel jár.Tudnod kell,vagyis KELLENE ,hogy mik a védekezési módok,nem csak "lutrira" csinálni a dolgokat. :(
Lehet itt totóznod,hogy mi lesz később,ha ezt a babát is elveteted...később is ilyen felelőtlen leszel???
Majd pontgyűjtő kártyát fognak adni a kórházban legfeljebb annyiszor fogsz elmenni oda,vagy mi??Az ember jobb esetben tanul a hibájából...jobb esetben.
És igen ,van arra esély hogy később sokkal nehezebben esel majd teherbe,ha éppen akarsz majd babát.Nekem egy barátnőm küzd már évek óta azért,hogy lehessen neki,korábban neki is volt 3 abortusza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!