Volt egy abortuszom fél éve és most újra terhes vagyok. Mennyire lenne kockázatos még egy abortusz és miben befolyásolná a későbbiekben teherbe esésemet?
Mi lenne, ha esetleg VÉDEKEZNÉL?????????
Komolyan felcsesznek az ilyen kérdések.
Egyszer még nagy nehezen rámondja az ember, hogy megtörtént, ez van, de KÉTSZER?
Sajnos a második abortusz után is teherbe eshetsz.
Kislány, látszik,hogy nagyon éretlen vagy.Egy abortusz is szörnyű,nemhogy kettő,nem tudom miért nem vigyázol jobban,ennyire nem viselt meg az előző,hogy még egyszer túl esnél rajta??
Már egy után is ott az 50% hogy nem fogsz teherbe esni avgy nem tudod kihordani kettő után még kevesebb.
Persze, hogy nem vagyunk olyan helyzetbe, mert VAN ANNYI ESZÜNK, HOGY HA NEM TUDUNK VÁLLALNI EGY GYEREKET, AKKOR NEM CSINÁLJUK MEG!!!!
Ne akarjál gyereket, hanem védekezzél!!!!!
És ezt előre nem bírtátok megbeszélni? Szerinted ha fél éve nem támogatott, akkor majd most fog?
A pasidnak is lehetett volna annyi esze, hogy ha nem akar kölköt, akkor kotont húz az istenverte farkára.
Rég cseszett fel egy kérdés ennyire.
Ne szaporodjál még legalább 10 évig, mert alkalmatlan vagy rá.
Akkor most egy felnőttes válasz. Ha az a tét, h a barátod, vagy a baba, akkor GONDOLKOZZ!!! Ilyen hozzállással, mint a barátodé is, nagyon komoly ember lehet. A barátod mi van ha otthagy 2 hónap múlva, megérte??
Amúgy ha nagy a kétségbeesés, menj abortuszra, de ne a barátod miatt, ő pont lexarja !!!!
és utána védekezz(etek) mindenféleképpen!!!!!
(De legjobb lenne ha szakítanátok)
Komolyan mondom ès lehet ùtàlni érte: Van FOGALMATOK RÒLA, hogy magyarországon hâny nő van aki nem esik teherbe? Èn minden hònapban sírva tesztelek,mert nem jön a baba! Ti meg abortusz után sem hùztok gumit? Àhhh kész vagyok. Tényleg A hülyéknek áll a világ!
Bocs, de már kikészít a mai fiatalok éretlensège.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!