Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt egy abortuszom fél éve...

Volt egy abortuszom fél éve és most újra terhes vagyok. Mennyire lenne kockázatos még egy abortusz és miben befolyásolná a későbbiekben teherbe esésemet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 17:07
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Ha ez nem az a kategória ahol normálisan lehet válaszolni akkor minek ez az oldal más kérdéseknél is látom hogy parasztok az emberek.
2012. okt. 28. 18:30
 22/54 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom mégis milyen választ vártál, amikor azt írod, hogy tulajdonképpen kijátszva a barátodat, támogatod, hogy ne védekezzetek annak tudatában, hogy a barátod NEM AKAR babát és most pedig itt sírsz, hogy jön a baba, Ő nem akarja, Te pedig igen. Kérdezem én, mégis mi a fenét vársz?

Egy emberi élettel hogy van bátorságod így játszadozni, hogy konkrétan TUDOD, hogy a barátod nem akarja még a gyereket, Te pedig SZÁNDÉKOSAN teherbe esel, hogy hátha majd meghatja amikor kerek perec megmondta, hogy nem és kész. Még ezek után Te kérsz itt megértést? Mert még ha azt mondtad volna, hogy véletlenül becsúszott mert a pillanat hevében nem védekeztetek vagy akármi (de még ez sem sokkal elfogadhatóbb) azt mondom rendben. De Te kb. 90%-os bizonyossággal tudtad, hogy nem fog támogatni. Hány gyermek életével akarsz még ilyet játszani? Szégyellhetnéd magad, de csak és kizárólag azért, mert úgy csináltad ahogy csináltad a dolgaidat!

Én is 19 évesen lettem terhes, ha vállalta volna a párom ha nem, megtartottam volna. Ha megcsinálni megtudtam, akkor vállaljam is, ennyi!

2012. okt. 28. 18:34
 23/54 anonim ***** válasza:
55%

A választ senki nem tudja. Lehet, hogy lehet majd babád, lehet, hogy nem.

Egy jó tanács: ne árulj el ilyen dolgokat, ha nem szeretnéd, hogy mások ítélkezzenek feletted.

Nekem is volt 1 abortuszom, rettegtem, hogy később lehet-e. Ma már két gyermek boldog anyukája vagyok, de a másodikkal 2,5 évig próbálkoztunk. Az abortuszomnak nem volt ehhez semmi köze.

Én az ab után csak úgy voltam hajlandó szexelni a párommal, hogy szedtem a gyógyszert és gumi.

2012. okt. 28. 18:34
 24/54 anonim ***** válasza:
92%
13as vagyok, nem hinném hogy annyira bunkó lenne a válasz,csak tudod feldühít a kérdésed,19 évesen kezdtem a szexuális életem de fel sem merült bennem,hogy ne védekezzek ,meg gyereket akarjak,mindig védekeztünk aztán 20 évesen mégis teherbe estem,de én nem tudtam elmenni abortuszra,megtartottam a barátommal együtt,ha bármikor lett volna abortuszom inkább jobban odafigyelek és meghúzom magam,mint hogy felelőtlenül újra teherbe essek aztán még meg is kérdezzem na ha még egyszer megölöm vajon lehet újabb??
2012. okt. 28. 18:35
 25/54 anonim ***** válasza:
13%

Helló, #3-as vagyok. Már válaszoltam.

Ne figyelj a sok hülyére, nem az erkölcsi véleményükre voltál kíváncsi, hanem hogy mire számíthatsz. Nem is értem hogy az epéjüket miért nem arra szórják aki miatt gyűlik. Persze kérdésre kérdéssel a legegyszerűbb válaszolni:)

A következmények úgyis a te válladat nyomják.

A kérdező dolga hogy mit csinál,az is egy vállalás, hogy nem vállalja. A sok flancos ítélkező meg kerüljön egyszer hasonlóan nehéz helyzetbe és aztán álljon tükör elé és olvassa fel hangosan magának a neked írtakat... :)

Rossz hogy erre kényszerülsz. Azon biztosan el kellene gondolkodnod, hogy ezzel az emberrel akarsz-e maradni. Vagy hogy időszerű-e ezt a gyerektémát feszegetni -ha már mindenképp vele szeretnéd. Tudom hogy nagyon akarod... de tényleg olykor megéri várni - hasonló helyzetből jöttem ki. És nem bántam meg hogy vártam...

több sikert az élethez.

2012. okt. 28. 18:35
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

az abortusznak par veszelye van 1a meh veletlen atfurodasa a mutet kozben verzessel jar ill kesobb gyulladassal atfuras kozben akar egy darab bel is megserulhet sulyos hashartya gyulladas alakulhat ki

2.a muszeres tagitas utan a mehszaj meggyengul kesobbi terhesseg pedig ettol koran 20 het korul szabalyosan kiesik a baba.3.Asherman syndroma a kuret utan valosagossan osszeno a meh belul s terhesseg csak sok kezeles utan lehet.

szoval olyan mint a lotto vagy szerencsed van es semmi gondid nem lessz vagy pech es meddo leszel.

2012. okt. 28. 18:36
 27/54 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 25-ös! Nem afölött szól az ítélet, hogy teherbe esett, hanem ahogyan teherbe esett! Konkrétan szándékosan felcsináltatta magát, azon az alapon, hogy majd úgyis támogatja a barátja, holott a srác kerek perec megmondta már fél évvel ezelőtt is, hogy nem akar gyereket. Akkor Te mégis mit sajnálkozol rajta? Tudod, ha tényleg véletlen "balesetről" lenne szó, azt mondanám velem is megeshet. De ha nekem a párom kijelenti, hogy nem akar gyereket, eszembe sem jutna ilyen trükkökkel rávenni, hogy akarjon, pláne úgy, hogy tudom, hogy már az első alkalommal sem vállalta be...
2012. okt. 28. 18:38
 28/54 anonim ***** válasza:
77%
utolsó nem erkölcsi vélemény volt,hanem hogy lehet valaki ennyire buta és felelőtlen,te sem lehetsz sokkal értelmesebb az fix,mitn a kérdező,aki szándékosan felcsináltatja magát egy abortusz után tudva hogy a barátja nem akar gyereket
2012. okt. 28. 18:38
 29/54 anonim ***** válasza:
81%
bocsi már nem utolsó hanem 25ös
2012. okt. 28. 18:39
 30/54 anonim ***** válasza:
86%

"A kérdező dolga hogy mit csinál,az is egy vállalás, hogy nem vállalja. A sok flancos ítélkező meg kerüljön egyszer hasonlóan nehéz helyzetbe és aztán álljon tükör elé és olvassa fel hangosan magának a neked írtakat... :) "

Nem kerülök ilyen helyzetbe, mert ha még véletlen össze is hozok egy abortuszt (de nem fogok), akkor teszek róla, hogy második ne legyen!

Igen is megbotránkoztató, hogy vki ennyire magasról szarik egy ember életére.

Egy abortusz is sok, de arra még rá lehet fogni, hogy meggondolatlan volt, fiatal, megesett, kész.

De egy kaparás után nincs annyi esze, hogy normálisan védekezzen? Mégis mi a f.szt gondol?

Hányat akar még kikapartatni?

2012. okt. 28. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!