Lehetek terhes egy missed abortusz után?
Terhes éppen lehetsz.
Én biztos tesztelnék a napokban,akár már reggel is.
Előbb-utóbb ki kell derülnie az igazságnak!
minden jót
Köszönöm,hogy írtatok!Legszívesebben már ebben a pillanatban rohannék a patikába egy tesztért,de....félek...nem a babától,hanem hogy túl korai még az öröm,mert az előző terhességemmel is az volt,és elég nehéz egy abortusz után felállni...de a kisfiam miatt muszály.Hát én is nagyon remélem h ott van a picurka.Ma újabb tüneteket fedeztem fel,nem vagyok olyan,aki bebeszéli magának,h.terhes.Annyira fáj délelőtt óta a derekam,mint még soha,fájdogál a hasam(nekem pont akkor szokott fájni,mikor aznap megjön,előtte nem)de néhány hete így megy.a másik pedig az,hogy kívánom a sok folyadékot.eddig úgy kellett magamra parancsolni,hogy igyak már,még mikor a kisfiamat szoptattam,akkor is erőszakkal ittam,annyira nem tudtam inni.hát szerintem gyanúsak már egyre jobban a tünetek.legalább is remélem.
És mi a véleményetek arról,hogy abortusz után sokkal jobban megtapad a baba?ezt olvastam,ez így lehet,vagy nem?
Leírom az én esetemet, remélem a tiéd is hasonló lesz. Több, mint 2 és fél év sikertelen próbálkozás után 2011. februárjában végre pozitív lett a tesztem a 34.születésnapomon. A boldogságunk kimondhatatalan volt, a párommal madarat lehetett volna fogatni. Március elején elkezdtem vérezni, UH, nincs szívhang, egy hét múlva kontroll, majd missed ab.
Teljesen padlón voltunk lelkileg. Természetesen kivártuk a három hónapot, illetve a műtét utáni 3 menstruációt, addig védekeztünk. Aztán júliusban összesen egyetlen alkalommal voltunk együtt, mert ellentétesen dolgoztunk,mégis terhes lettem.Már alig várjuk, hogy megszülesen a kislányunk. Nagyon remélem, hogy Nálatok is hasonlóan jól alakulnak a dolgok, és a teszted pozitív lesz!!!Jó babavárást!!!
33+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!