Mennyi pénzt adjak abortusz előtt az orvosnak? Kell külön az aneszteziológusnak is fizetnem?
Higgyétek el, én vagyok a legjobban magam alatt, hogy nekem ezen is át kell esnem, csak mert egyesek szerint rosszul választottam. Igen mindenki jöhet és okoskodhat, meg lehet abortusz ellenes és nagyon sajnálom mindazokat akiknek ez nem adathat meg, ráadásul a legnagyobb félelmem az, hogy nem lehet többé gyermekem, amitől még stresszesebb vagyok, de nincsen más megoldás.
Röviden annyi, hogy 20 éves vagyok, párom 23 és mindketten a tanulmányaink közepén tartunk. Nincsen munkánk, nem lakunk együtt, nincsen semmilyen tőke és legfőképpen nem számíthatunk semmilyen családi támogatásra. Szüleim nem tudják elfogadni, hogy a párom fekete, és hajthatatlanok. Már több, mint két éve áll fent így a dolog, és most is egyre csak rosszabb.
Épp a napokban kezdtem el munkát keresni, amin kiakadtak, mert hogy jövök én ahhoz, nekem csak annyi dolgom van, hogy tanuljak...stb...aztán kiderült, hogy becsúszott egy baba, amire mi abszolút nem számítottunk, és nagyon meg is visel...de nem tudunk mit csinálni.
Párom családja pedig 5000 km-re innen hogyan is segíthetne, ráadásul, az oké, hogy ők engem elfogadnak, de ha kiderülne, hogy még (ugye tulajdonképpen...mindegy hogy hogyan csúszott be), de felelőtlenek vagyunk, még ők is azt mondanák, hogy na akkor oldjátok meg, ha így gondoltátok, hogy megtartjátok.
Ez el van döntve. Nincsen semmi esély arra, hogy a babának jó élete legyen. Miből tartsuk el? Segélyből? Hol lakjunk albérletbe? Ki ad munkát egy külföldinek csak úgy, még ha magyarul tud is valamennyit...És hogyan lesz tovább? Ki fog nekem munkát adni diploma nélkül? Miből etetem ruházom a picit? Hogyan adok meg neki mindent amire szüksége van? Én nem olyan életet szánok a gyermekemnek, hogy ha valamit is kiejt a száján amit szeretne, szenvedjek és szégyenkezzen, ha neki nem adathat meg...és miért? A felelőtlen szülők miatt...:(
Tényleg légyszi ne próbáljatok győzködni, sem fölöslegesen kérdezősködni...nehéz ez így is önmagában...és hogy magamat ne említsem, hogyan fogom ezt magamban elrendezni...de legfőképpen a gyerek jövőjét szem előtt tartva, nem akarom, hogy bármiben is hiányt szenvedjen...vagy azt kelljen mondanom, hogy nincs...:(
Jelenleg munkát keresek és párommal együtt vágunk bele egy értékes közös jövő kialakításába. Két - három év múlva, jöhet is a pici, ha minden jól megy...de most még nincs itt az ideje! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!