Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi pénzt adjak abortusz...

Mennyi pénzt adjak abortusz előtt az orvosnak? Kell külön az aneszteziológusnak is fizetnem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 13:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
19%
Én értem, hogy nehéz helyzetben vagy, de ugye te sem gondolod komolyan, hogy direkt az a gyerek érdeke, hogy öld meg? Persze összehozhattok később még egyet, de az nem fog azon változtatni, hogy egyet már megöltél. És ha szüleid kicsit is normálisak, fognak később segíteni, hiába mérgesek most. De lehet örökbe adni is...
2012. jan. 27. 14:48
 12/32 anonim ***** válasza:
29%
Én sem vetetném el a picit!Amúgy nem szoktak pénzt adni.
2012. jan. 27. 14:52
 13/32 anonim ***** válasza:
84%
Megértem a hejzeted,és tényleg nagyon sajnálom ha megbántottalak.Szégyellem is magam.Én is sok erőt és kitartást kívánok a számodra.
2012. jan. 27. 14:54
 14/32 anonim ***** válasza:
98%

Tudjátok, ilyen helyzetben a ti véleményetek semmin nem fog változtatni:gondolom egyébként nem szándékoztok effektív anyagi, kézzel fogható segítséget nyújtani a lánynak. Mert lássuk be, egy gyermek érkezéséhez kell lakás, kell pénz, kellenek az anyagiak és egyetem mellett a segítség is, a családtól, a környezettől.

Kérdés, hogy érdemes-e még jobban a kérdező lelkét próbára tenni, mint amennyire már amúgy is próbára van téve, mert higgyétek el, ez nem könnyű, nem ez a könnyebb út. Mindenképp megérne egy-két perc gondolkodást a szuperhumanisztikus lét jegyében ez a szempont is. Én nem gondolom, hogy az abortusz jó dolog, sőt, én azt hiszem, hogy nagyon nem az, és ellenkezik is a világnézetemmel, a hitemmel. Ennek ellenére ismerem a helyzetet, amikor muszáj, ismerem az előtte lévő szenvedést, ismerem az utána következő bűntudatot és szorongást, és ismerem a félelmet, ami ilyenkor van az emberben. Külön kérte, hogy ne próbáljátok győzködni. Azt hiszem ezzel megtisztelhetjük. Mert nincs könnyű helyzetben. Névtelenül, neten könnyű magasztos platformokról lefelé beszélni, de ha nem tudsz segíteni -nil nocere- ne árts! Márpedig az ítéletek, az idegenből, messziről, rálátás nélkül hozott ítéletek árthatnak, ezt szerintem érdemes elkerülni, még az ilyen fórumokon is.

2012. jan. 27. 15:03
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Én nem akarok ítélkezni, de a magzat már most egy élő ember. Semmivel sem kevésbé bűn elvenni az életét, mint egy újszülöttét. Ebből a szempontból MINDEGY, hogy milyen helyzetben van, ha TÉNYLEG nagyon súlyos a helyzet, akkor is bűn EMBERT ÖLNI. Különben is, soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, és egy csecsemővel is kerülhetnek nehéz helyzetbe, akkor sem szokás megölni... És igen, előfordul olyan is, hogy nem lehet valakinek utána gyereke. Most úgy őszintén kérdező, ha most elveteted, aztán nem esel teherbe, nem azt fogod-e mondani, hogy bár inkább vállaltam volna a legnagyobb nehézségeket, és akkor most minden nehézség ellenére lenne egy gyerekem?
2012. jan. 27. 15:14
 16/32 anonim ***** válasza:
89%
Egyet értek az utolsó előttivel hagyjátok már szegényt békén.
2012. jan. 27. 15:31
 17/32 porcukormókus ***** válasza:
97%

Mielőtt még azt hinnétek, hogy abortusz-párti vagyok, szólok h nem, én is annak örülnék, ha a kérdező megtartaná a babáját! De sajnos most nem ez a kérdé! Elhihetitek, mire odáig eljut valaki, hogy ezt a döntést meghozza, már fejben minden lehetőséget végigvett. Szerintem ne piszkáljátok a kérdezőt, van nélkületek is épp elég baja! Tudom, mert mi is majdnem belevágtunk egy abortuszba, és mire mégis megváltoztattuk a döntésünket én a lelkemet is kisírtam. A kérdező helyében én is ezt a fájdalmas döntést hoznám meg sajnos.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, én a helyedben azért a nőgyógyásznak adnék a műtét ELŐTT pénzt, így talán jobban odafigyel majd Rád. Ha lehetőséged van ehhez dokit választani, keress egy megbízhatót, akiről tudod, úgy műt meg, hogy később még teherbe tudjál esni. Az anesztesnek nem adnék.

Nagyon sajnállak, sok erőt kívánok Neked! :(

(a szüleidnek meg külön gratulálok, ha az az egyetlen problámájuk a pároddal, hogy fekete..)

2012. jan. 27. 15:37
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Fejezzétek már be ezt az abortusz-ellenes "tüntetést"! Nem az volt a kérdése, hogy szerintetek megtartsuk-e a babát. Miért kell bántani? Elhihetitek, hogy így is elég nehéz volt meghozni egy ilyen döntést, ezek a vélemények úgy sem fognak változtatni rajta, csak feleslegesen bántjátok.

Elhiszem, hogy itt sok gyermekre hiába váró nő van, akiknek rossz azt olvasni, hogy másoknak meg akarata ellenére összejön, és elveteti, de gondolkodjatok már racionálisan, a semmire tartsa meg? Könnyű másnak az észt osztani, de ha majd nincs hol lakniuk, meg nem tud a gyerek szájába ételt adni, akkor majd ott lesztek, hogy segítsétek? Felteszem, hogy nem.

Megvan az oka annak, hogy így döntött, így is éppen elég nehéz lehet neki, teljesen felesleges ez a piszkálódás.

Nem vagyok én sem abortusz-párti, de annak sem látom értelmét, hogy nem megfelelő körülmények közé szülessen.

2012. jan. 27. 16:18
 19/32 anonim ***** válasza:
76%

Vagy kussoljatok el,vagy küldjetek pénzt a kérdezőnek,vagy esteleg béreljetek neki egy lakást.Senki nem kiváncsi már az abortuszellenes,elvakult ,undoritó fikázásotokra és fröcsögésetekre. Szóval szerintem vegyetek vissza a szátokból mert ez már szánalmas,hogy direkt kéri,ne győzködjétek,cska válaszoljatok a kérdésre,ti meg azért is belerugtok még kettőt a földön fekvőbe. Igen,ez egyezik az elveitekkel mi? Vagy csak az érdmeli meg a tiszteletetek,aki még az embrionális szakaszban van?

Kérdező: Szerintem a műtét után,és az anesztesnek nem kell adni nekem az a véleményem. és bocs az OFFért.

2012. jan. 27. 16:29
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Jaj bocsánat az összeget elfelejtettem,cska kicsit flehuztam magam és kiment a fejemből..

szerintem 5-10 ezer ft

2012. jan. 27. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!