Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi pénzt adjak abortusz...

Mennyi pénzt adjak abortusz előtt az orvosnak? Kell külön az aneszteziológusnak is fizetnem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 13:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%

HA esetleg van saját orvosod és megkéred,hogy Ő csinálja akkor talán adhatsz pénz,nem sokat, nagyon max.10 ezret.

HA idegen csinálja akkor egy figyinget se adj,az anesztesről meg nem is beszélve!! Nulla forint!!!

Kitartás és mihamarabbi gyógyulást testben és lélekben!

2012. jan. 27. 16:56
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nincs fogadott orvosod, akihez folyamatosan jársz. Nekem se volt. Futószalagon történt az abortusz és nem is az csinálta, akinek a neve papíron szerepelt. Szóval én nem adnék a helyedben és nem is adtam. Azzal dokival azóta sem találkoztam. Anesztesnek meg még annyira sem kell.
2012. jan. 27. 17:32
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy amugy is kell fizetned kb 30 ezer ftot, elég lesz azt kifizetnetek, mert a befizetett csekket fel kell mutatni, meg a többi papírt, amit a családsegítö ad, meg a többi.
2012. jan. 27. 17:34
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Értsék már meg a kedves abortuszpártiak(Bírom ezt a "nem vagyok abortuszpárti, de egyébként kib@szottul abortuszpárti vagyok figurát, nem nem az az abortuszpárti, aki jó dolognak tartja, hanem aki elfogadható opciónak.), hogy FELFOGTAM , hogy nagyon nehéz helyzetben van. Ettől függetlenül igenis azt mondom, hogy IGEN, ha adott esetben tényleg nyomorognának, még az is jobb, mint MEGÖLNI. Az emberi élet MINŐSÉGÉTŐL FÜGGETLENÜL feltétlen védendő. Ráadásul attól, hogy nehéz gyerekkora lenne, még lehetne egy normális felnőtt ember, normális élettel. És ha jó körülmények közé szül valaki, és a három hónapos csecsemő mellett elviszi a házat az árvíz? Akkor meg kell ölni a csecsemőt???!!! Egyébként meg baromira nem érdekel, hogy mi a kérdés. Tudjátok, ha valaki kiírna egy olyan kérdést a gyk-ra, hogy hogy kell megmérgezni a férjét, arra sem szeretnék érdemi választ adni, inkább megpróbálom lebeszélni. Kérdező! Azt tudtad, hogy az abortusz igen jelentősen növeli a mellrák kockázatát?
2012. jan. 27. 18:52
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meg lehet ÖRÖKBE ADNI, ha tényleg csak nyomorognának.
2012. jan. 27. 18:56
 26/32 anonim ***** válasza:
96%
lődd már le magad
2012. jan. 27. 19:23
 27/32 anonim ***** válasza:
24%

"Hogyan adok meg neki mindent amire szüksége van? Én nem olyan életet szánok a gyermekemnek,"

Ezért inkább SEMMILYET nem szánsz neki?

"hogy ha valamit is kiejt a száján amit szeretne, szenvedjek és szégyenkezzen, ha neki nem adathat meg...és miért? A felelőtlen szülők miatt...:("

"de legfőképpen a gyerek jövőjét szem előtt tartva, nem akarom, hogy bármiben is hiányt szenvedjen...vagy azt kelljen mondanom, hogy nincs...:("

Szerintem nyugodt szívvel mondhatod majd Neki, hogy úgy gondoltad, hogy még mindig jobb, ha nem tudsz majd Neki megvenni ezt-azt, mintha megölöd.

"és hogy magamat ne említsem, hogyan fogom ezt magamban elrendezni..."

Hidd el, sehogy.

2012. jan. 27. 21:20
 28/32 anonim ***** válasza:
94%
Most minek erőlködsz? Neked attól jobb lesz, hogy a kérdező megtartja? Vedd gyilkosságnak, vagy aminek akarod, de a te életed ettől nem fog megváltozni. Úgyhogy foglalkozz azzal, és kész!
2012. jan. 27. 22:02
 29/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem, az én életemet valóban nem érinti. Csak tudod, azért tartunk ott, ahol, mert az emberek túl nagy hányada gondolja úgy, hogy a másik ember meg is dögölhet, ha őt ettől nem éri hátrány.
2012. jan. 28. 08:44
 30/32 anonim válasza:
100%

Szia, ahogy a szavaidból kivettem, nagyon nehéz helyzetben vagy most. Van egy önkéntesekből álló, de szakmailag nagyon jó egyesület, a Gólyahír Egyesület. Jó szívvel ajánlom őket, válságban lévő terheseknek segítenek. Szerintem mindenképp keresd meg őket még az abortusz előtt, velük átbeszélheted az érzéseidet, kételyeidet és az abortuszról (pl. az itt feltett kérdésedről ) is mindent tudnak. Ott tényleg nem ítélkezik senki feletted, és semmiképpen sem akarnak semmiben befolyásolni. De talán enyhíthetnek egy kicsit a szomorúságodon.

És egy jó tanács: az anyagi dolgokat ne vesd össze a szív dolgaival, mert az utóbbi racionálisan nem működtethető. Én teérted aggódok elsősorban, nem a magzat miatt.

2012. jan. 29. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!