Abortusz után?! Többi röviden lent.
Figyelt kérdés
Tegnap volt abortuszom az első és utolsó. Van már egy majdnem 6hónapos Babánk. Az a helyzet, hogy tegnap este már alig volt vérzésem, és mára már elmúlott. Görcsölni sem görcsöltem nagyon. Ez normális, más is volt így? Orvoshoz kéne forduljak?2012. jan. 18. 15:58
2/13 anonim válasza:
Egy telefont azért megér!Én nőgyógyásztól kérdezném meg az tuti!
4 gyerkőc anyukája
3/13 Andizsuzsi válasza:
Nem értelek benneteket. Ha dőlne belőled vér, és fetrengenél a görcsöktől, akkor megértem, hogy orovsért kiáltasz. De nincs szerencsére semmi gondod, akkor mi a baj? Miért kellene görcsölnöd vagy vérezned? Menstruációkor a nyálkahártya eltávozása érdekében görcsöl a méh, és vérzik, amíg a leválás meg nem történik. Belőled kikaparták a nyálkahártyát, nincs ami leválljon, nincs ami görcsöljön.
4/13 Andizsuzsi válasza:
váljon - már helyesen írni sem tudok
5/13 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,mert a ápolónő azt mondta, hogy 3-4 napig vérezhetek.
2012. jan. 18. 16:35
6/13 anonim válasza:
Nekem erös vérzésem volt utána majdnem 1 hétig és nagyon görcsölt a hasam.
Nem tudom, miért lehet, hogy nem görcsölsz és nem vérzel.
11+5hkm
7/13 anonim válasza:
Hát nem tudom. Nekem utána legalább 4-5 napig volt vérzésem, görcsök is, de minimális.
Én azért biztos ami biztos megkérdezném az orvosomat, hogy normális-e.
8/13 anonim válasza:
Arra gondoltok, hogy nem jól csinálták meg és megmaradhatott a baba? És azért nem vérzik tovább?
9/13 anonim válasza:
Nekem kb. 2 hónapja volt missed ab-om, a műtét jellegét tekintve ugyanaz, mint a sima abortusz, és nálam is ugyanez volt. Másnap már semmi nem jött, max egy kis maszatolás. És fájdalmam sem volt. Barátnőm még a műtét után közvetlen is alig vérzett. Úgyhogy nincs ezzel semmi gond.
10/13 anonim válasza:
mindenkinél más. Én egyáltalán nem is görcsöltem és csak aznap vérzett egy kicsit. Nyugodj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!