Mikor azt mondjak hogy ha tobb terhesseg volt mar, akkor elobb erzik a baba mozgasat, az mit jelent, mitol van az hogy elobb erzik? Vagyis 2 missed abortusz terhessegnek szamit?
nem ebben az esetben nem.
A második vagy többedik terhességnél már az elsö kis pillangos mozgásnál beugrik hogy ÀÀ ilyen volt az elözönél is. Tudja mit kell figyelni érezni a kismamának. Az elsönél sokan mondják hogy JA ez a magzat mozgás már 2 hete érzem de nem is gondoltam rá hogy ez az.
Èn ülve a 16-ik héten éreztem elöször, majd erösödött.
Most 12-ik héttöl ülve többször éreztem, de ez nem erösödik ez mindig ilyen, és nem minden nap. Gondolom majd a 16-ik héttöl lesz erösebb mindig.
Igen, terhességnek számít, az hogy elvesztetted a babákat, az csak a terhesség sajnálatos végkifejlete.
Hányadik héten mentek el?
Nekem 23 hetesen született meg illetve vetéltem el. Most ujra probálkoztunk 7 honapban, most 15 hetes vagyok. Nem tudom, de néha olyan mintha érezném, hogy mozog.
Sajnálom, hogy neked se maradt meg, de drukkolok, hogy legközelebb minden jol alakuljon. S drukkoljatok, hogy nekem is összejöjjön, mert ismét hasonlo problémánk merült fel (hematoma, tapadás)
És igen terhességnek számit, mert mér dobogott a szive, akkor már élőlény, ha sokan nem is igy gondolják.
teheat,vegulis arrol van szo hogy a tobbedik babasok tudjak mit kell erezni es azert erzik elobb...
az egyik 7 hetes volt,masik 9...
drukkolok neked,sok sikert es koszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!