Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az abortusz altatással történik?

Az abortusz altatással történik?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2012. jan. 20. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen elaltatnak, kb 10-15 percre. Ugyanis ennyi idő alatt meg is csinálják.
2012. jan. 20. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ, hogy mennyi idős a terhesség. Ha már túl nagy a kaparáshoz/szíváshoz, akkor meg kell szülni.... Azt nem altatásban csinálják.

Itt minden le van írva, hogy hogyan történik:

[link]

2012. jan. 20. 13:43
 4/7 limaia ***** válasza:
nekem sajnos az előzö babám 12 hetesen ment el.a műtét előtt kapsz nyugtatót,aztán a a mütőben elaltatnak.a műtét az 15 perc.aztán felkeltenek.kb. 3 órát maradsz,aztán mehetsz haza.
2012. jan. 20. 21:16
 5/7 yuda ***** válasza:
29%

Nagyszerű videó az abortuszról, különösen a végét ajánlom, mikor képeket is mutatnak :)

Isten könyörüljön rajtad!

[link]

2012. jan. 22. 19:10
 6/7 Atroposz ***** válasza:
Én láttam a videót,sajnálom azt a nőt de kicsit szellemileg is károsodott.Gondolom a kérdező nem 7 hónaposan akarja elvetetni.
2012. jan. 27. 19:27
 7/7 anonim válasza:
Nekem most volt missed abom és nem altattak el. Senkinek nem kívánom azt a szenvedést. Azt mondták, nem altatnak, mert még nem szültem és ez az első abom. Nem értem, hogy függ össze a kettő, de komolyan nem kívánom senkinek. Most ez a 3. napom utána és még fáj a hasam, valamint hőemelkedésem van, remélem ez nem jelent gondot, én arra gondolok, hogy mivel lelkileg és testileg is megviselt ez az egész, így még sokk alatt van a szervezetem. 3 hét múlva megyek kontrollra, remélem nem lesz semmi probléma. Ha nem múlik a fájdalom akkor előbb vissza megyek a dokihoz.
2012. ápr. 23. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!