Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az abortusz mindig altatással történik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 13:33
2/10 anonim válasza:
Rövid altatásban, igen. Viszont előtte felhelyeznek egy méhszájtágító laminariát, ami nem kellemes.
4/10 anonim válasza:
Rövid altatásban. Ha még nem szültél akkor előtte való este felhelyeznek egy tágítót, ha már szültél akkor csak az nap kell befeküdnöd. A kisműtőben laltatnak egy szurival, majd az ágyadban ébredsz. Ha minden jó akkor délután már mehetsz is haza.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom melyik okos pontozott le, de volt már abortuszom, és engem nem altattak, hanem morfiumot adtak, az egészre emlékszem még arra is ahogy felvittek az ágyba, sőt utána még telefonon beszéltem a barátommal is (bár arra már nem nagyon emlékszem)!
6/10 anonim válasza:
Nos ugy igazsagos: ha ebren ossze tudtad b*-ni, akkor ebren ki is tudod kapartatni (Uhh de p*aszt vagyok weehehe) Viszont igaz
7/10 anonim válasza:
Akiktől eddig hallottam,nem altatnak,de lehet,hogy orvos- és kórház függő a dolog. Az előző igen kultúrált megjegyzésről annyit,hogy nagyon sokan esnek teherbe fogamzásgátló vagy óvszer, esetleg más módszerek mellett is, csak van bennük annyi felelősségérzet,hogy ha nem képesek eltartani a kicsit,akkor inkább nem szülik meg. Előfordulhat az is,hogy beteg ő vagy az anyuka és muszály megtenniük. Ez egyáltalán nem vehehe, senki nem öli meg boldogan a gyermekét.
8/10 anonim válasza:
Utolsónak, most számíts rá, hogy lepontoznak, mert én is csak a tapasztalatomat mondtam el, mégis megtették.És lehet benne valami, hogy kórházfüggő amúgy.
9/10 A kérdező kommentje:
IG szintben úgy látom bővelkedünk. Az,ha valaki egy kérdést feltesz, érdeklődés miatt is teheti, úgyhogy ne személyeskedjünk kedves hasonlatíró IQ bajnok.
2010. aug. 2. 14:39
10/10 A kérdező kommentje:
a 10.58 asnak céloztam gondolom saját tapasztalatod van
2010. aug. 2. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!