Van esély arra hogy terhes lehetek ha abortusz után két héttel egyutt voltam a párommal?
5-6 hét van a köznyelvben, ezt majdnem hogy formalitásból mondják. én 1 hét után... természetesen a természettől megkaptam a jusson, minden együttlét pszichés blokkal jár, ami kihat a méhemre, hüvelyre és fájdalmas a szex... ez az én keresztem.
azonban 2 hét elég a gyógyuláshoz. hacsak nem véreztél nagyon sokáig, és az elmúltával már összebújtatok(?)
én nem tartalak felelőtlennek, ha kiszakadt a gumi, vettél be tablettát szerintem még így még jobb, mintha nem tettél volna semmit, csak izgulnál és a leghamarabbi dolog a teszt vásárlása lenne...
és nagyon remélem, hogy nem okozott akkora fájdalmat az elvesztése, ezt minden nő magával cipeli élete során, tudod van, amit sosem lehet elfelejteni.
ui.: nem sírok, nem vagyok depressziós, nem sajnáltatom magam, mert én vállaltam, és ahogy a megszületése, a halála is komoly(abb) következményekkel jár...
mielőbbi lelki, testi, mentális, pszichés gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!