Mennyi az esély h abortusz után lehet még gyermekek?
Valószinüleg lehet,ezt nem tényként kell kezelni.ne ijedj meg.
(Zsoka)
Nekem is volt abortuszom 1999-ban. Legközelebb 2006-ban estem teherbe, és sajnos elvetéltem. Nem tudom, hogy összefüggésben van-e. Egyáltalán nem biztos, mert nem tudtam róla, és költözéskor sokat cipeltem (bútorokat is). Ezt követően 2008-ban estem teherbe, és Karácsonykor született egy egészséges kisfiúnk.
Igaz nehéz volt a terhességem, mert 1 hónapig véreztem, a 9 hónap felét feküdnöm kellett.
Szóval nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet többé gyermeked. Pozitív gondolkodásmód, és minden ok lesz. :-)
tapasztalatom nincs
de szerintem menj el egy nőgyógyászhoz,aki csinál hüvelyi uh-t is,és ő megtudja mondani,h minden rendben van-e a méheddel
remélem minden oké lesz,és sikerül a baba amikor szeretnéd!
Lehet, hogy ez picit más, de nekem spontán vetélésem volt és utána amint nem védekeztünk azonnal teherbeestem. Azt monják, hogy a szervezet emlékszik a korábbi terhességre és így könnyebben jön a baba. Ilyen szempontból az abortusz is hasonló, szóval szerintem nincs miért aggódnod.
Nem tudom mennyire tágították a méhszájad a műtéthez, de arról olvastam már, hogy abortusz után könnyebben nyílik a méhszáj terhesen. Ha ez neked is gond lesz, legfeljebb fekszel majd picit a végén.
Két éve volt egy vetélésem, amit művi úton kellett befejezni. 14 hetes voltam. A múlt héten voltam pont dokinál. Ő azt mondja, nem is érti miért nem próbálkoztunk azóta, mert mindenem rendben van. Pedig már egy császármetszésem is volt 6 évvel ezelőtt, arra is azt mondta, hogy nagyon szépen eltűnt a heg.
Szóval szerintem alkatfüggő, hogy kinek mi marad meg egy-egy beavatkozás után. Menj el mindenképp dokihoz mielőtt belevágtok a babaprojektbe és mondd el, hogy volt már egy abortuszod is, érdemes egy citót is csinálni előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!