Hogy lehet elveteni a terhességet és mennyit kell fizetni? Vagy Ha megjelent a 2csik van esély hogy mégse vagyok terhes? Mert az egyik halványabb. clareblue a neve használt valaki ilyet? Hogy zajlik az abortusz?
Szia!
Hány éves vagy?
Ha 18 alatt, szülői belegyezés kell hozzá
Először is nődokinak igazolnia kell a terhességet.
Utána el kell menni a családsegítőhöz, ahol elmondják hogy még milyen alternatívák vannak az ab.on kívül.
Ha ez nem hat, akkor be kell jelentkezni a nődokinál.
Ha nem szültél még , akkor előző nap elkezdenek tágítani (legtöbb helyen zselével). Maga a műtét nem hosszú, de lehetnek mellékhatásai, amik a későbbi gyerekvállalásra is kihathatnak.
Kb. 30 ezer forint körül van, és a 12. hétig lehet elvetetni, ha nem beteg.
Előbb tehát menj el nődokihoz, hogy valóban terhes vagy -e?
az abortuszért fizetni kell!
miért akarod elvetetni???
miért nem védekeztetek ha NEM akartátok a babát????
felelőtlenség amit csináltál és most meg megölnéd a gyerekedet????
hány éves vagy???
2 kisfiú boldog anyuja.....
hol vagy? miért nem válaszolsz?
.......
Lehet, hogy erről a kérdezőről van szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
Márpedig ha ő az, akkor ez tipikus esete a női bántalmazásnak,akár megerőszakolásnak is mondhatnánk, a férje egy állat. Nem csodálom, hogy így gondolkodik.
igen én vagyok a másik kérdesnél is a kérdező.
este nagyon nagy balhé volt amikor kiborultam hogy nem akarom a gyereket megütött és azt mondta takaroggyak el.Mivel nem volt hova mennem maradtam. Nem ad pénzt ab.re és kell neki a gyerek. Azt mondta ha megszültem ő majd felneveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!