Ma volt babaváró bulink és megittam kb 2 pohár bort (boros pohár, a kisebb fajta). Lehetséges, hogy "berúgott" a babám?
Egyebkent a gyogyszerellenes hozzaallasod kimondhatatlanul szimpatikus. De ne feledd, az alkohol is drog, ugyanugy, mint a tea. Akarmilyen tea. A gyerek pedig hozzaszokik azokhoz a dolgokhoz, amiket az anyamehben kap. Latod, mar itt el lehet (es el is kell) kezdeni a nevelest. :)
Sok boldogsagot es sok sikert a tovabbiakhoz!
Mindenhol mást mondanak. Én Franciaorszgában élek és itt vártam a gyerekeimet. Itt a kismamáknak egy pohár bort kimondottan ajánlanak. Mindenhol más a mentalitás, én nem ittam, mert nem kívántam, de ennyi.
A babád reagálhatott rá érzékenyen persze.
Hát.. a nagyon fáj a fejem, és a migrén között van különbség... Mert a migrénnél nálam például jobb szememre a látásom is gyengül,szédülök, vagy elájulok (ami nem előnyös mondjuk ha hasra esek ugye..) folyamatosan hányok, és wc-re járok (tehát minden kijön), mert mindenem görcsben van a fájdalomtól, beleértve a gyereket is, aki ma emiatt 6 órán át meg sem mozdult, pedig nagyon aktív babuka. Egy fél szem gyógyszert bevettem, miután már minden szokásos módszert kipróbáltam ami máskor vagy segített, vagy nem. Ma ezt a tornádót és felhőszakadást nem tudtam legyűrni semmivel. Fél óra alatt megszűnt a fejfájásom, a baba pedig már boldogan kalimpál.
Egyébként vicces ez a szegfűszeg téma, főleg, hogy ugye az erős fűszerek kismamáknak szintén nem ajánlottak. Oregánó és társai.. Rákereshetsz, a szegfűszeget fűszerként ESETLEG kis mennyiségben ajánlják. :) egyre jobb dolgok jönnek elő. Azt meg nem tudom honnan vetted, hogy pont mi vagyunk azok akik "nyavalyognak" hogy vérzek jaj szex után blablabla.. Én pl biztos nem, nálunk tilos :D
Köszi, Utolsó! Szerintem Rajtad kívül senki nem olvasta el, hogy a fejfájás nálam hogy zajlik, hogy rosszullét és ájulás (akár utcán, lépcsőn, bárhol) a vége. Ezért is írtam, hogy nem hinném, hogy a picuromnak jót tesz ez az oxigénhiányos állapot. Arról nem is beszélve, hogy ha elájulok, az történhet egy autó előtt is az úttesten. Havonta egy ilyen napom van, kb. akkor, amikor a menzeszemnek kellene volna jönnie, és mindösszesen 1 db panadollal próbálom enyhíteni azóta, mióta a 4. hónapban először elájultam, és szó szerint a babákat meghazudtoló módon magam alá csináltam, amit az ájulás után fedeztem fel.
31 hetes kismama
Nem azt mondtam, hogy tilos gyogyszert bevenni, csak azt, hogy szimpatikus a nem mesterseges gyogyszereket preferalo hozzaallas. Ha ket drog kozul kell valasztani, akkor inkabb a termeszeteset reszesitem elonyben. Szemelyes velemenyem ez, es akik egyetertenek, azokkal szimpatizalok. De potozzatok csak le, mert nem en ertem meg, hogy mennyire faj a buksi fejetek.
Egyebkent jobban atgondolva inkabb ket cent palinkat innek varandosan, mint hogy gyogyszert egyek. Na mostmar ezert is johet a lepontozas!
Senki nem válaszolt a kérdésre csak arra, hogy jaj de rossz a kérdező mert ivott egy kis bort...
Szerintem lehetséges, azért valamennyi biztosan átjut a méhlepényen, de nem lesz tőle semmi baja.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!