Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek hátrahajlo méhe van...

Akinek hátrahajlo méhe van annak a terhessége alatt is kisebb a pocakja?

Figyelt kérdés
29hetes kismama vagyok és állitolag hàtrahajlo méhem van de tul pici a hasam ahoz képest hogy 29hetes vagyok!

#hátrahajló méh #29hetesterhesség
2012. okt. 5. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt olyan méhem,mégis 35 hetesen úgy néztem ki mintha csak 20-25 hetes lennék.Amikor szülni mentem csak úgy néztek rám bambán hogy mit keresek ott?!
2012. okt. 5. 16:04
 2/11 A kérdező kommentje:
És kisebb volt a baba is?
2012. okt. 5. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták, hogy hátrahajló méhem van. Óriási hasam volt és a Manó 3640 grammal született....3 hónapja.
2012. okt. 5. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:
1-es vagyok!Igen kicsi volt,de azért mert 5 héttel előbb született!35+2 hetesen szültem!Most hétfőn lesz 4 hetes a csajszi!
2012. okt. 5. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is hátra hajló- ezt egy doki a 3. terhességem megállapításakor tudatta velem!

Nem volt egyáltalán pici pocakom a 3. terhességnél- az elsőnél sem,a másodiknál volt kisebb valamivel...

A pocakméret miatt ne aggódj! Ismerek olyat,akin az utolsó hetekben sem nagyon látszódott,hogy kismama,mégis egészséges,3 kg feletti lánya született!

Tehát nem csak a férfiaknál igaz,hogy nem a méret a lényeg :-)

Olyat is ismerek,akin sokáig nem látszódott hogy babát vár,egyszer csak hatalmas lett a pocakja...

Amúgy hidd el,jobb a kisebb pocak!Én már csak tudom! Az apuka is vinnyogott esténként (együttlétekkor),hogy túl nagy. A nagy poci másik hátránya,hogy kötényhasad lehet!- nekem az lett az elsővel,a szike meg elég borsos nekünk... Szóval nézd a jó oldalát! Egészségesek vagytok és a Párod sem panaszkodhat...

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3lányos,22hkm

2012. okt. 5. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem is gondoltam még erre az összefüggésre... Nekem is hátrahajló méhem van, most várom a 2. babánkat. AZ elsővel is pici pocakom volt, szüléskor 6 hónaposnak néztek, mégis 3100 gr-os, 56 cm-es babánk született. Most vagyok 32 hetes, épp ma mondták, h olyan 4-5 hónapos terhes lehetek... De a baba méretei teljesen ideálisak most is. Szóval csak nyugi, és ha a baba méreteivel minden rendben, akkor örülj a kis pocaknak, mennyivel kényelmesebb, mint egy nagy... Minden jót!
2012. okt. 5. 19:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem hátrahajló a méhem,nagyon kicsi hasam volt 24 hetesen kezdett el látszódni valami,akkora volt mint másnak 12-14 hetesen,mikor mentem szülni is kiröhögtek a nővérek mert olyan kicsi volt mint egy kb 25-26 hetesnek.Magas vagyok lehet ez si közre játszott.
2012. okt. 5. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
a kisfiam a 40.hétre született 3300gramm volt,49cm
2012. okt. 5. 20:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszokat:-)remelem nem lesz pici a babam mert sajnos lehet koraszules lesz belole.a mehszajam elkezdett kinyilni es egy honapig korhazba voltam visszatrtason
2012. okt. 5. 20:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is hatrahajlo mehem van, elso baba es mar a 11. Hettol latszik a hasam es a baba mindig nagyobb mint "kellene". Szerintem nincs osszefugges.
2012. okt. 5. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!