2 héttel kisebb a babám mint kellene. Mit tudok tenni, hogy behozza a lemaradást? Nagy probléma ez?
Ha minden rendben volt, akkor biztos nem baj. Lehet, hogy csak a gép mérte kisebbnek. Én 30 hetes, pár napos vagyok, a tegnapi 4d-sen meg 32-hetes hat naposnak írta az orvost, ami teljeséggel lehetetlen! A gép szórakozott, tuti, mert tudom, hogy mikor voltam együtt a párommal, előtte két héttel, utána két héttel biztos hogy nem, úgyhogy nulla egész nulla nulla nulla százalék esély van rá, hogy 32+6 napos legyek. :)
Szóval ha eddig mindig normális volt a mérete, most meg kevesebb két héttel, az tuti, hogy a gép hibája (vagy a doki rosszul mondta). :)
Ne aggódj!
Megnéztem egy oldalon a magzat méreteit, a 17-18. hét között és nekem szerintem pont jók. Nem értem akkor miért írt a papírra 2 héttel kevesebbet. 17+6 voltam tegnap ezekkel a méretekkel:
BPD: 40 mm
HC: 147 mm
AC: 129 mm
Tad: 41 mm
FL: 29 mm
RFW: 226 gramm
Megkérdeztem, hogy kb. hány cm. Azt mondta 19 cm most a baba.
Mit gondoltok? Kisebb tényleg és én néztem el? Mert az utánajárásom szerint nem kisebb. De akkor viszont nem értem...
Szerintem a babák nem olvassák ám, hogy hétről hétre pontosan miből mekkorára kell növeszteniük egyes részeiket. :) Csak ennyi a titka. Mint ahogy különböző hosszal születnek és növekednek.
A gépek csak nagyátlagból számolnak. De azt nem nézi - mert tőlem senki nem kérdezte, én hány centi vagyok és a férjem mennyi. Mert eleve egy picit meghatározza - nálunk éppen kiegyensúlyozza egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!