Kisebb FL és HUM szerintetek probléma? Mire utalhat? Nagyon félek.
Sziasztok!
Most jöttünk a 36. heti uh-ról, ahol minden érték normális, sőt kicsit nagyobb is, viszont a baba combcsontja és karcsontja 34-35 hetesnek megfelelő. A szonográfus nem mondott rá semmit, mert hogy már túl nagy a baba, nem tudja átvizsgálni, de lehet, hogy csak genetika, ha nekem is rövidebb a karom és a lábam(fogalmam sincs, hogy rövidebb-e). Eddig mindig minden értékünk normális volt, sőt volt, hogy a combcsontot nagyobbnak mérték. Most nagyon megijedtem...Valamint egy picivel több a magzatvíz is..Szerdán megyek a dokimhoz, őt is megkérdezem természetesen, de addig szeretnék megnyugtatást lelni!
Amúgy a kislányunk 3170 gramm már:)
Köszi szépen a választ! Közben már jártam a szülésznőmnél, ő is azt mondta, hogy valószínűleg inkább dundi lesz, mint hosszú, mikor megszületik:)
Ja és két hét múlvára ígérte a találkozást a szülésznő a súlya és a 3. fokban érett lepény miatt(az eredeti négy hét helyett) húha:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!