Akinek az első 12. hétben volt vírusfertőzése, bármilyen jellegű (influenza vagy egyéb), lett valami probléma a babával, vagy egészségesen született?
10. héten kaptam el valamit, láz, köhögés, torokfájás stb. Plusz a legyengült immunrendszerem miatt kijött a tartósítószer allergiám is.
Úgy teltek a napjaim, hogy folyt taknyom-nyálam, alig bírtam aludni, mert nem kaptam levegőt, és közben hót vörös volt az egész testem, bedagadt a szemem, a szám és viszkettem, mint egy dög.
Gyógyszert nem nagyon szedhettem, nem is akartam.
Lányom most 13 hónapos, makk egészséges.
9 hetesen kaptam el hányásos-hasmenéses valamit...brr...
Nagyon rossz volt, és nagyon rosszul voltam.
Aztán 12 hetesen megfáztam, és a 12 hetes kombinált tesztre is úgy mentem, hogy szétköhögtem a rendelőt - elég csúnyán néztek rám a váróteremben.
Kislányom 1 éves múlt és teljesen egészséges.
Igaz; hogy régi kérdés. De ha valaki még olvassa; megnyugtató és hasznos lehet számára; hogy én is beteg lettem a negyedik hét elején. Alig lett pozitív a teszt; pár nappal később megfájdult a torkom és elkezdett folyni az orrom. Lázas is lettem; de hál istennek 38,2 volt a max. hőm. 6 hét 3 naposan tudtam először elmenni ultrahangra; addigra aránylag fel is gyógyultam a betegségből. Mindent rendben találtak
Nemrég voltam a 12 hetes genetikai ultrahangom. A kisbabámat ott is egészségesnek látták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!