Influenza elleni védőoltásról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mármint természetesen ha valaki várandósan adatja be magának?2011. okt. 28. 11:50
1/10 anonim válasza:
Én beadatom, de csak akkor, ha már jóval túl vagyok a 3.hónapon. A védőnőt kérdeztem, ő is csak a 3. hónap után ajánlja, a háziorvost kérdeztem, mondtam neki, hogy úgy hallottam, hogy ha korán van beadatva, akkor vetélést okozhat, ő azt mondta ő is hallotta, de ez nem igaz. Mindegy, biztos ami biztos megvárom, hogy jócskán elmúljon a 3,hónap!!! Azért is akarom beadatni, mert a tv-ben azt mondták 3 fajtája jön, a,b és h1n1, nem akarok kockáztatni!!!
3/10 anonim válasza:
Én is beadatom. Előző várandósságom alatt is beadattam (3. hónap után), és nem voltam beteg. A kisbabám sem szenvedett tőle semmilyen károsodást. Jobb a megelőzés, mint a magas láz.
4/10 anonim válasza:
Nem. Az előző pocakosságom alatt tombolt a h1n1 mánia, akkor sem adattam be. Ez csak egy jó fogás, hogy a gyógyszergyárak gazdagodjanak.
5/10 anonim válasza:
én tavaly télen voltam várandós,és nem adattam be.Sokáig gondolkodtam rajta,de aztán valahogy elmaradt,meg nem is nagyon jártam nyilvános helyekre,így nem sokat kockáztattam...De pl,ha dolgozni jártam vna,vagy ilyesmi,akkor tuti beadatom.
6/10 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy nekem a párom is beadatja magának jövőhéten!!!
8/10 anonim válasza:
Én még gondolkozok rajta és azt szeretném kérdezni hátha tudjátok, hogy a babát is védi majd az az oltás amit beadattam terhesen ha már megszületett? Úgy értem, hogy átmegy a méhlepényen és úgy. Én 28hetes vagyok egyébként de nem tudom mit csináljak. Pont az influenza járvány várható kirobbanásakor fogok szülni (jan.15.). Persze a nagyot is február közepén szültem amikor még látogatási tilalom is volt.
9/10 anonim válasza:
Tegnapelőtt adattam be.A háziorvosom és a nőgyógyászom is javasolta. 34hkm
10/10 anonim válasza:
A babát is védi, ezért is jó az oltás, plusz, ha megszületik az anyatejjel adod át neki a védettséget, most még meg a méhlepényen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!