Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új influenza oltásról?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok és már van egy 13 hónapos Kisfiam.Minimálisra szeretném csökkenteni az esélyét,hogy megkapja a H1N1-es vírust.Hallottam,hogy terhes nőket is beoltanak soron kívül.Nem lesz hatással a terhességemre?Nem veszélyezteni a babát?Ti beoltatnátok Magatokat?
2009. júl. 31. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Én simán. Viszem is a gyerekem, amint lehet.

Tudakold meg milyen mellékhatásai lehetnek, és mérlegelj.

2009. júl. 31. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Én màr beoltattam.

Amit lehet hagy kapja meg,inkàbb egy szuri,mint késöbb komoly betegségek.

2009. júl. 31. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Már lehet vinni oltatni???
2009. júl. 31. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ja de nem baj hogy még csak készitik az oltóanygokat!

nem tudom honnan szedték az oltást!

Nem akarok kötöszködni ,de igy tudom ,sőt hogy csak októberben lesz oltóanyag.

De még járvány sincs ,én biztos nem oltatom be ,de ezért nem kell megkövezni ez az én véleményem.

pedig aki félti a kisfiát az én vagyok!!!!

üdv egy 11 hós baba anyucija

2009. júl. 31. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:

21:59! Mi ellen oltattad be magatokat, ha még oltóanyag sincs, mert most tesztelik??

Októberre ígérik az oltóanyagot, nekem addigra megszületik a kisfiam, de mindenképpen kérném az oltást.

2009. aug. 1. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Állítólag fél éves kortól adják be a babáknak.
2009. aug. 1. 12:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Amúgy tudom,hogy még nincs oltóanyag,nem is azt írtam,hogy már beoltattam magunkat.A neten olvastam a hírt,hogy ha lesz oltás,akkor a várandós anyákat soron kívül beoltják.
2009. aug. 2. 19:36
 8/8 anonim válasza:

Az oltásban is benne van a vírus!Így fejti ki a védettséget a szervezetben!Szóval ha nem jól reagál rá a szervezeted ugyanúgy beteg lehetsz,mint ha elkaptad volna!

Sok vitaminnal úgyis kilábalsz ha elkapod!Erős immunrendszer mindent leküzd!Szóval fekejtsd el az oltást, az egész a gyógyszeripar müve, a hisztériakeltés!

2009. szept. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!