Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 héttel kisebb a babám mint...

2 héttel kisebb a babám mint kellene. Mit tudok tenni, hogy behozza a lemaradást? Nagy probléma ez?

Figyelt kérdés
Szedek vitamint, elevitet 2-3 naponta. Igyekszem vitaminos ételeket is enni. Mit tehetek még, hogy nagyobb legyen?
2012. szept. 19. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6. vagyok.

Szerintem pont jók a méretek. Amúgy a fejméret, hasméret, combcsont méret egyenként is mutathat egy-egy hetes eltérést. Tehát pl a mi pöttömünk feje megfelelt harminc plusz iksznek, de a hasa meg harmincegyhetes méretnek, szóval ez így tök össze-vissza van. Ja, és azt nem mondtam, hogy 2100 gramra becsülte a harminchetes babámat, amikor kb 1600-nak kéne lennie a 31. héten, szóval nem hiszem, hogy egy kiselefántot hordok a szívem alatt... :D

Nyugi, no problem!

Boldog babavárást!

2012. szept. 19. 23:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem pedig két héttel nagyobb volt a 19.héten(most 20 hetes vagyok). A doki és a védőnő is aztmondta,hogy ez ilyenkor még 19 hetesen nem baj,könnyen változhat a növekedési üteme. Amúgy femibiont szedek és úgy tudom,attól is lehet nagyobb a gyerek. A többi vitaminról nem tudok véleményt mondani,mert csak ezt szedem minden nap.
2012. szept. 20. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!