Hogy mondjam el anyának azt, hogy terhes vagyok?
Anyával élek,így csak neki kell elmondanom.De nem tudom hogyan,mert így is elég sokat veszekszünk,gyakran ideges.Nem fogom megtartani a babát,de el kell neki mondanom a papírok miatt.Nem szeretném,hogy megint veszekedjünk,de arról sem tudott,hogy együtt vagyok valakivel.
Hogyan és mikor mondjam el neki,hogy terhes vagyok?Hogy hozzam szóba?
17L
Nah engem most majd nagyon le fognak pontozni, de azért leírom a történetem Neked.
Én 21 évesen estem teherbe, egy nem túl stabil kapcsolatból. 5 hetes terhesen a megszakítás mellett döntöttem, nagyon nagyon gyorsan, mert valahogy akkor úgy éreztem, gondoltam, hogy még csak a petezsák látszik, az embrió még nagyon kicsi, ne várjunk tovább, az orvos is ezt erősítette bennem. Végig csak arra tudtam gondolni, legyek már túl rajta, élhessem tovább az életemet. Utána egy-két hónapig igyekeztem nem gondolni a történtekre, sőt, talán meg is könnyebbültem. Ennek már több, mint egy éve. Olyan évem volt, amit nem kívánok senkinek. Egy élet volt, 5 hetesen, ráadásul az ln gyerekem élete, akiért nem tudtam kiállni. Én tönkre mentem ebbe, teljesen. Nem tudtam és nem is tudom feldolgozni. Minden nap gondolok rá, majdnem minden nap sírok, minden nap abortuszos főrumokat olvasgatok, képeket nézegetek. GYereket akarok. Próbálok teherbe esni, egyelőre sikertelenül. Ez nem általános érvényű, lehet, hogy te nem így fogod megélni,de nekem tönkre ment tőle az életem. Gondold meg jól. Én rettegek, hogy sose dolgozom fel és attól is, hogy soha nem lehet majd gyerekem.
De bárhogy döntesz rengeteg erőt kívánok Neked, mert mindkét út borzasztó nehéz. Kitartást! És kívánom, hogy soha többé ne kerülj ilyen helyzetbe és, hogy legyenek majd gyerekeid, ha eljön az ideje.
Szia!
Már előttem írtak sokat,ezért én nem is írok,én nem akarlak bántani semmivel,tudom min mész keresztül,nekem is volt abortuszom amit nem akartam,de így hozta az élet.
Csak tudni szeretném mit mondott az anyukád,remélem melléd áll és segít.
Kitartást és sok erőt kívánok.
tymybaba19 kezdesz idegesitő lenni,elmondtad millioszor mi a véleményed nem tudom mit okoskodsz még itt,egyet értek azzal amiket leirtál (nagyjábol) de nem értem minek kell osztani az észt,a kérdezőt ugysem érdekli amit irsz,szerintem örülj a babádnak éldd meg a terhességed minden pillanatát és ne itt vetyengj
6hkm
Igen,megbeszéltük a dolgot.
Nehezen,de elmondtam neki és először kiakadt,hogy nem beszéltem neki arról se,hogy együtt vagyok valakivel és hogy így tönkretettem az életemet.Valamennyire megnyugodott és megkérdezte,hogy szeretném a későbbiekben és elmondtam neki,hogy nem akarom megtartani és mondta,hogy mindenben mellettem áll és segít meg hogy sajnálja,hogy nem bíztam benne annyira,hogy ezt hamarabb elmondjam neki.
Még egyszer köszönöm a segítségeteket!
Szia!
Örülök hogy minden oké az anyukáddal.
Sok erőt kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!