Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el anyának azt,...

Hogy mondjam el anyának azt, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Anyával élek,így csak neki kell elmondanom.De nem tudom hogyan,mert így is elég sokat veszekszünk,gyakran ideges.Nem fogom megtartani a babát,de el kell neki mondanom a papírok miatt.Nem szeretném,hogy megint veszekedjünk,de arról sem tudott,hogy együtt vagyok valakivel.

Hogyan és mikor mondjam el neki,hogy terhes vagyok?Hogy hozzam szóba?

17L

2012. okt. 6. 15:57
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
37%
Miért kell elítélni? Mert egy csomó család, az én közeli rokonságomban kettő is évek óta vár örökbe fogadható gyerekre, neki meg így összejött, és mégis eldobja. Felelőtlen. Ha gyógyszer mellett esett volna teherbe azt leírta volna. Vállalja csak a következményeket. És ha már itt tartunk, akkor miért kell támogatni egy gyilkosságot?
2012. okt. 6. 18:29
 12/48 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező ere nincs ideális alkalom nagy levegő és hajrá. Ilyen a felnőtt élet, vállalni kell a felelősséget. Én szerintem azért gondolkozz el az örökbe adáson is egy családnak ezzel nagy boldogságot okoznál és téged se nyomasztana egy életen át a tény hogy mit tettél.

23 hetes kismama

2012. okt. 6. 18:32
 13/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális,kulturált válaszokat!

Ha minden jól megy,holnap elmondom neki a dolgot.

A többieknek pedig,akiknek a nap fénypontja az,hogy egy kétségbeesett lányt bánthatnak:

Gratulálok,gondolom ettől jobban fogtok éjszaka aludni,ez aztán a segítőkész,felnőttes viselkedés!Mondhatnám,hogy remélem,egyszer ti is kerültök hasonló helyzetbe,de nem teszem,mert azért vagyok olyan kulturált,hogy nem ítélek meg másokat pár sor alapján.Jobba tudom,hogy milyen döntést kell hoznom,mint ti,elhihetitek.Attól,hogy én megtartanám ezt a babát,még egyik olyan családnak sem lenne jobb,akik babát szeretnének.Nem derülhet ki,hogy terhes vagyok,ezért az örökbe adás nem jöhet szóba.Olyan helyzetben vagyok,hogy most tényleg ez a legjobb megoldás.

A segítőkész válaszolóknak még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!

2012. okt. 6. 18:34
 14/48 anonim ***** válasza:
46%
Kedves válaszolók, nem azt mondta, hogy nem akarja megosztani az édesanyjával, hogy terhes lett, hanem azt kérdezi hogyan tegye ezt? Tehát szeretné elmondani neki, csak nem tudja hogy. Nem mindenkinek lehet olyan jó viszonya a szüleivel, mint másoknak. És elítéljük azért, mert 17 évesen úgy dönt, hogy megszakítja a terhességét? Lehet hogy végig fogja kísérteni ez a döntése egész életébe, vagy addig amíg babát nem szeretne, és sikerül majd teherbe esni, de akkor azt tényleg szeretni, akarni fogja. Fel lesz rá készülve. Mint lelkileg, mint testileg. Úgyhogy ha neki ez a döntése, nincs jogunk elítélni.
2012. okt. 6. 18:40
 15/48 anonim ***** válasza:
65%
8-as válaszolo,gusztustalan egy ember lehetsz undorito a modorod és szerintem sokkal rosszabb amit irtál mint amit ez a lány tenni akar vagy fog,és ez a többieknek is szol!tudom hogy sokan vágynak babára de mit segit a helyzeten ha ez a lány megtartja a babát?igy is sok felelőtlen szülőt láthatunk,sokan azért szülik csak meg a babájukat mert sajnálták a pénzt az abortuszra és gondolják majd lesz vele valami sajnos ismerek ilyet meg olyat akik nyomorban élnek az mitől jobb?az hogy ez történt a kérdezővel elég sajnálatos de biztos vagyok benne megtanulta a leckét elég nagy áron!nem kell elitélni
2012. okt. 6. 18:50
 16/48 anonim ***** válasza:
0%
Igen,. én is kívánom hogy egyszer részem lehessen ilyenben, de sajnos esélytelen. És mitől lesz jobb nekik ha megtartod? Örökbe adásról hallottál már?
2012. okt. 6. 18:51
 17/48 anonim ***** válasza:
56%
szedd össze minden bátorságod és mondd el neki minél előbb mert az idő sokat számit!biztos ki fog akadni de segiteni fog!
2012. okt. 6. 18:52
 18/48 anonim ***** válasza:
46%
1,7,8,12 válaszolok nem féltek a Jo Istentől?talán ezért nem ad nektek gyermeket....
2012. okt. 6. 19:00
 19/48 A kérdező kommentje:

ma 18:51

Írtam,hogy az örökbe adás nem jöhet szóba.Ha segíteni nem tudsz,inkább maradj csendben...

2012. okt. 6. 19:04
 20/48 anonim ***** válasza:
11%
nem félek. Én miért vagyok rosszabb egy "embernél" aki a saját magzatát öli meg? Megcsinálni megtudta, de örökbe adni már bonyolult?
2012. okt. 6. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!