Hogy mondjam el anyának azt, hogy terhes vagyok?
Anyával élek,így csak neki kell elmondanom.De nem tudom hogyan,mert így is elég sokat veszekszünk,gyakran ideges.Nem fogom megtartani a babát,de el kell neki mondanom a papírok miatt.Nem szeretném,hogy megint veszekedjünk,de arról sem tudott,hogy együtt vagyok valakivel.
Hogyan és mikor mondjam el neki,hogy terhes vagyok?Hogy hozzam szóba?
17L
Kedves kérdező ere nincs ideális alkalom nagy levegő és hajrá. Ilyen a felnőtt élet, vállalni kell a felelősséget. Én szerintem azért gondolkozz el az örökbe adáson is egy családnak ezzel nagy boldogságot okoznál és téged se nyomasztana egy életen át a tény hogy mit tettél.
23 hetes kismama
Köszönöm a normális,kulturált válaszokat!
Ha minden jól megy,holnap elmondom neki a dolgot.
A többieknek pedig,akiknek a nap fénypontja az,hogy egy kétségbeesett lányt bánthatnak:
Gratulálok,gondolom ettől jobban fogtok éjszaka aludni,ez aztán a segítőkész,felnőttes viselkedés!Mondhatnám,hogy remélem,egyszer ti is kerültök hasonló helyzetbe,de nem teszem,mert azért vagyok olyan kulturált,hogy nem ítélek meg másokat pár sor alapján.Jobba tudom,hogy milyen döntést kell hoznom,mint ti,elhihetitek.Attól,hogy én megtartanám ezt a babát,még egyik olyan családnak sem lenne jobb,akik babát szeretnének.Nem derülhet ki,hogy terhes vagyok,ezért az örökbe adás nem jöhet szóba.Olyan helyzetben vagyok,hogy most tényleg ez a legjobb megoldás.
A segítőkész válaszolóknak még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!
ma 18:51
Írtam,hogy az örökbe adás nem jöhet szóba.Ha segíteni nem tudsz,inkább maradj csendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!