Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el anyának azt,...

Hogy mondjam el anyának azt, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Anyával élek,így csak neki kell elmondanom.De nem tudom hogyan,mert így is elég sokat veszekszünk,gyakran ideges.Nem fogom megtartani a babát,de el kell neki mondanom a papírok miatt.Nem szeretném,hogy megint veszekedjünk,de arról sem tudott,hogy együtt vagyok valakivel.

Hogyan és mikor mondjam el neki,hogy terhes vagyok?Hogy hozzam szóba?

17L

2012. okt. 6. 15:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
20%
Ajánlom figyelmedbe a néma sikoly és az élet az anyaméhben című filmeket
2012. okt. 6. 19:09
 22/48 anonim ***** válasza:
61%
pl attol hogy ezt ilyen simán kijelented hogy "reméled soha többet nem lehet gyereke" egy tini lány elég nagy baklövése de a Biblia is megirja az vesse rá az első követ aki maga hibátlan és tökéletes,felnőtt fejjel több eszed lehetne!nehogy azt hidd hogy én támogatom az abortuszt vagy helyesnek tartom amit tesz de nem itélem el miatta,remélhetőleg átértékeli az életét és elgondolkodik eztán hogy mi milyen következménnyel jár...
2012. okt. 6. 19:13
 23/48 anonim ***** válasza:
68%
Ki mondta hogy felnőtt vagyok? 17 éves vagyok én is, fejlődési rendellenességgel születtem, soha nem lehet gyerekem, pedig minden vágyam. A nővérem viszont elvetette a babáját, a család legnagyobb tiltakozására de nem voltak elég körültekintőek, így ő is elvesztette az esélyét a saját gyermekre,majdnem belehalt, mert átfúródott a méhe. Higgyétek el, csak egy lehetőségem lenne a teherbeesésre két kézzel kapnék utána.
2012. okt. 6. 19:23
 24/48 anonim ***** válasza:
40%
Figyelitek,hogy a kis 17 éves hogy ossza itt az idősebbeknek az észt???Pláne meg olyanoknak,akik már lehet nem is 1 gyerekes anyukák!!Én is azt mondom,hogy mondd el anyudnak,de NE VETESD EL,mert az a gyerek NEM KÉRTE TŐLED AZ ÉLETET,hanem te adtad meg neki magadtól!!Ha gyógyszer mellett estél teherbe,akkor is csak azt tudom mondani én is,hogy felelőtlen voltál,mert attól,hogy valaki gyógyszert szed és 0% esélyt akar adni a babára,akkor nem engedi meg a fiúnak,hogy belé élvezzen!!!!Ugyan is a gyógyszer szedés mellett ,,is,, teherbe lehet esni!!Az abortuszt meg felejtsd is el!!Nem tudom mit szóltál volna,ha téged is megöl édesanyád!!A babád attól a perctől,hogy megfogant,érez mindent!Ne úgy gondolj rá mint 1 tárgyra,hanem mint 1 élő emberre,akit szó szerint MEGÖLSZ!!Neki is joga van az élethez,úgy mint mindegyikőnknek!!!Ezt nagyon jól gondold meg,nehogy azt hidd,hogy ennyivel le lesz tudva,mert ha megteszed,egy életen át emlékezni fogsz erre,hogy megölted a saját gyereked!!És nem kicsit kínozni fogja a lelked amíg csak élsz!!De ha lelketlen ember vagy,akkor könnyen elfelejted.
2012. okt. 6. 19:27
 25/48 anonim ***** válasza:
sajnálom ami veled történt de akkor sem beszélhetsz igy!ez nem lehet kifogás!
2012. okt. 6. 19:29
 26/48 A kérdező kommentje:

Nem nézek meg semmilyen filmet,így is elég nehéz nekem ez az egész.

tymybaba19

Nem osztom az észt,de nem tűröm,hogy idegenek becsméreljenek,amikor nem ismernek,semmit nem tudnak rólam!Had védjem már meg magam.Amiért 17 vagyok,hagyjam,hogy úgy beszéljenek velem,mint egy kutyával?Na ne már...Az normális,hogy 1 vagy több gyerekes anyukák így viselkednem velem,amiért segítséget kértem?

Nem tarthatom meg a babát,már leírtam.

2012. okt. 6. 19:39
 27/48 anonim ***** válasza:
61%
szerintem timybaba nem neked irta hanem a 23as válaszolonak,bár lehet nem
2012. okt. 6. 19:41
 28/48 anonim ***** válasza:
43%
Sajnálom hogy így kibuktam, csak nekem olyan hihetetlen hogy valaki átélhetné ezt a csodát és mégsem értékeli. Mindegy, az ő döntése, elég lesz elszámolnia a lelkiismeretével. Ezennel visszaszívok mindent amit mondtam.
2012. okt. 6. 19:43
 29/48 anonim ***** válasza:
41%

sajnállak nagyon, de sajnos nem lehet mit tenni, anyudnak mindenképpen el kell hogy mond, akármennyire is nehéz. átérzem a helyzeted, 18 voltam amikor teherbe estem, igaz nekem tudtak a páromról és akkor már nem velük éltem, de rettegtem attól a naptól amikor el kellett nekik mondani hogy babánk lesz. azt hittem teljesen ki fognak majd akadni, mert megmondtam nekik hogy majd csak 22-23 éves korom fele szeretnék babát, de hát a picur előbb sikerült mint terveztük. párom hallani se akart a piciről, de aztán meggondolta magát és így maradt a kis pindur, anyuék meg szerencsére nem akadtak ki, sejtették hogy hamarabb lesz baba mint azt mi terveztük. valahogy állj ki anyud elé, hogy sajnos ez és ez a helyzet, mit szeretnél tenni és szeretnéd hogy támogasson. lehet hogy le fog téged baszni majd miatta, de ne keseredj el. sajnállak hogy ez most így alakult, remélem a következő baba már tervezett lesz! sok sikert!

19 éves 28 hkm

2012. okt. 6. 20:01
 30/48 anonim ***** válasza:

18:50-es

Ezt most vagy nem nekem szántad, vagy nem tudsz szöveget értelmezni, de a hozzászólásod tartalmának semmi köze az én hozzászólásomhoz.

Én azért lennék gusztustalan, mert megjegyeztem, h annyit nem ér az anyja, h szóljon neki róla, h barátja van, most meg kéne a támogatás?

Normális-e vagy?

2012. okt. 6. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!