Hogy mondjam el anyának azt, hogy terhes vagyok?
Anyával élek,így csak neki kell elmondanom.De nem tudom hogyan,mert így is elég sokat veszekszünk,gyakran ideges.Nem fogom megtartani a babát,de el kell neki mondanom a papírok miatt.Nem szeretném,hogy megint veszekedjünk,de arról sem tudott,hogy együtt vagyok valakivel.
Hogyan és mikor mondjam el neki,hogy terhes vagyok?Hogy hozzam szóba?
17L
Nem nézek meg semmilyen filmet,így is elég nehéz nekem ez az egész.
tymybaba19
Nem osztom az észt,de nem tűröm,hogy idegenek becsméreljenek,amikor nem ismernek,semmit nem tudnak rólam!Had védjem már meg magam.Amiért 17 vagyok,hagyjam,hogy úgy beszéljenek velem,mint egy kutyával?Na ne már...Az normális,hogy 1 vagy több gyerekes anyukák így viselkednem velem,amiért segítséget kértem?
Nem tarthatom meg a babát,már leírtam.
sajnállak nagyon, de sajnos nem lehet mit tenni, anyudnak mindenképpen el kell hogy mond, akármennyire is nehéz. átérzem a helyzeted, 18 voltam amikor teherbe estem, igaz nekem tudtak a páromról és akkor már nem velük éltem, de rettegtem attól a naptól amikor el kellett nekik mondani hogy babánk lesz. azt hittem teljesen ki fognak majd akadni, mert megmondtam nekik hogy majd csak 22-23 éves korom fele szeretnék babát, de hát a picur előbb sikerült mint terveztük. párom hallani se akart a piciről, de aztán meggondolta magát és így maradt a kis pindur, anyuék meg szerencsére nem akadtak ki, sejtették hogy hamarabb lesz baba mint azt mi terveztük. valahogy állj ki anyud elé, hogy sajnos ez és ez a helyzet, mit szeretnél tenni és szeretnéd hogy támogasson. lehet hogy le fog téged baszni majd miatta, de ne keseredj el. sajnállak hogy ez most így alakult, remélem a következő baba már tervezett lesz! sok sikert!
19 éves 28 hkm
18:50-es
Ezt most vagy nem nekem szántad, vagy nem tudsz szöveget értelmezni, de a hozzászólásod tartalmának semmi köze az én hozzászólásomhoz.
Én azért lennék gusztustalan, mert megjegyeztem, h annyit nem ér az anyja, h szóljon neki róla, h barátja van, most meg kéne a támogatás?
Normális-e vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!