Hogy mondjam el anyának azt, hogy terhes vagyok?
Anyával élek,így csak neki kell elmondanom.De nem tudom hogyan,mert így is elég sokat veszekszünk,gyakran ideges.Nem fogom megtartani a babát,de el kell neki mondanom a papírok miatt.Nem szeretném,hogy megint veszekedjünk,de arról sem tudott,hogy együtt vagyok valakivel.
Hogyan és mikor mondjam el neki,hogy terhes vagyok?Hogy hozzam szóba?
17L
Tele vannak a gyermekotthonok szülőkre váró gyerekekkel. Miért nem hoztok ki onnan egyet?
Kérdező, sok erőt a beszélgetéshez!
"Anya, el kell mondanom vmit. Terhes vagyok."
Egyébként (csak kíváncsiságból kérdezem) mivel védekeztetek (ha védekeztetek)?
Ne haragudj, de mindenkinek van valasztasa. A Bolcso Alapitvanynak, ha jol tudom, van ilyen otthona is, ahol lakhatsz, amig megszuletik, utana, ha nem akarod megtartani, OK, add orokbe! Tudod, en egy napon nagyon szeretnek majd Mo.-rol orokbefogadni (USA-ban elek).
Igenis van valasztasod, a te dontesed mit csinalsz, de barhogy is dontesz, egesz eletedben emlekezni fogsz ra.
Kivanom, hogy minden jobbra forduljon!
Azt birom, hogy ezek a klinikák azzal "csábítanak", hogy a szabad választás, döntés joga a tiéd, és mégis a legtöbb ember, aki abortuszra jelentkezik azt mondja, hogy "nincs más választásom", azért ez fura...
Azoknak az agyabénult nyomorék barmoknak, akik azt mondják, hogy felelőtlen vagy, amiért baba lett, azok szégyeljék el magukat, mert igazából az a felelőtlenség, ha (már megbocsáss kedves kérdező) szinte gyerekfejjel bevállalják a baba kihordását. Mert egy 17 éves női szervezet még k.rvára nincsen "kész", maga is fejlődésben van, pl agyi idegsejtek és a többi, és egy magzat kihordásához nem csak lelkileg de testileg is érettnek kell lenni, vagy is minimum 21 évesnek... És most jöhettek nekem azzal, hogy de bezzeg száz, meg ötszáz meg kétezer évvel ezelőtt 13 évesen már szültek egy csomó kölköt a nők, de arról senki nem tud semmit, hogy közülük hány volt az aki megélte a felnőtt kort, vagy ki milyen rendellenességgel született, és adta tovább az elkorcsosult, fejletlen testi-szellemi hibáit.
Szóval kedves kérdező, én csak támogatni tudom a döntésedet, a saját és a jövendőbeli gyermekeid egészsége érdekében. Anyudat találd be egy olyan időben, ahol nyugiban beszélgethettek, javaslom talán azzal vezesd fel a dolgot, hogy iksz-ipszilon ideje ezzel és ezzel jársz, és ilyen és olyan a kapcsolatotok, majd térj rá a lényegre. Kérdd a segítségét, hogy együtt találjatok egy megbízható helyet, ahol szakképzett és nagy tapasztalattal rendelkező, felelősségteljes orvosok vannak, és kísérjen el téged mint "egyetlen" lelki támasz. Vagy!!! Ha nagyon rezeg a léc, akkor akár apukádnak is elmondhatod (ha tartod vele a kapcsolatot), hiszen tök mindegy, hogy melyik szülőd kísér el és ír alá.
Sok sikert, erőt, egészséget!
33 hkm
tegnap 22:47
Gyógyszerrel.
Eszter858585
Már döntöttem.Ha úgy döntök,hogy megtartom,esetleg örökbe adom,akkor elveszíteném a páromat és az életemet.Gondolom másoknak is feltűnne,ha esetleg el is költöznék,amíg meg nem születik a baba,a sulit is szüneteltetnem kéne.
Örökbe adni pedig nem tudnám,a 9 hónap alatt csak kialakulna valamiféle érzelem iránta.
ma 00:51
A barátomról nem tudom,hogy kéne-e neki beszélnem,mert elég bonyolult vele a kapcsolatom annak ellenére,hogy nagyon szeretem.
Szóval kicsit nehéz lesz a dolog...
tymybaba19
Bocs,de nem fogom megtartani a babát,mert szerinted így lenne helyes.
Nem kell,hogy együtt érezz velem,megvagyok én a te együttérzésed nélkül is,elhiheted.
Nem akarom ezt a gyereket és kész.Nem érzem magam rá felkészülve,én még élni akarok,nem anya lenni 17 évesen.
A párom pedig fontosabb számomra,mint ez a baba.Nem ragaszkodom a picihez,mert tudom,hogy úgysem tarthatom meg.Nem a barátommal nem jó a viszonyom,hanem bonyolult a kapcsolatunk bizonyos tényezők miatt,amit most nem részleteznék.
És miért ne élhetnék nemi életet 17 évesen?!Nem olyan korban élünk,ahol csak a házasság után lenne szabad bármit csinálni...
Nem fér bele sem az én életembe,sem a párom életébe egy gyerek.Tönkremenne az életem,ha megtartanám,senkim nem maradna.
Igen,egyedül nem dönthetek az abortuszról,de ha anya nem írja alá a papírokat(amit kétlek),akkor apával megbeszélek mindent.De ha ő sem segítene,akkor a gyámhivatal dönt.Nem kötelezhetnek arra,hogy megtartsam a babát,akárhány éves is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!