Ha terhes vagyok ettől nem lesz baja a magzatnak? és hogyan mondjam el?
Figyelt kérdés
ugyanazok a tünetek vannak mint az elsőnél ami sajnos elment.. de most nagyon szeretnénk, viszont hétvégén votl egy nagy buli és sokat ittunk a barátokkal.. lehet ettől baja? mert másnap nagyon rosszul voltam... és egyébként hogyan mondjam el a családnak? külföldön élek, bár nemsokára megyek haza, de együtt élünk a rokonakkal... én a családomnak szeretném először megmondani ha otthon leszünk, de úgy illene, hogy a rokonoknak mivel együtt lakunk? előre is köszi a válaszokat...2011. nov. 30. 06:46
1/3 A kérdező kommentje:
ja a félreértések miatt, hétvégén még nem tudtam hogy az vagyok, a rosszullét miatt vettem tegnap tesztet úgyhogy csak 1 napja tudom...
2011. nov. 30. 06:48
2/3 anonim válasza:
Ha innentől kezdve nem fogsz inni, nem fog ártani a babának.
Azt hogy kinek mondod el először pedig a te saját döntésed, annak mondod akinek szeretnéd. Ezért nincs oka senkinek megsértődni.
Ha esetleg mégis, akkor mondhatod a rokonoknak azt, hogy babonából nem akartál szólni az első orvosi vizsgálatokig.
És ezt meg is fogják érteni mivel már egyszer sajnos történt veled egy ilyen szerencsétlen dolog...
Gratulálok!
3/3 anonim válasza:
Kb. hány hetes terhes vagy? Mert nem mindegy az alkohol szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!