Valami jó ötlet, hogy mondjam el? Ti hogy tettétek?
Karácsonykor? És gondolod, hogy az elkövetkező két hónapban nem veszi észre magától is? :D
Mi együtt izgultunk a teszt felett így nem kellett elmondani neki külön.
De talán valami aranyos ajándékkal lepném meg a helyedben: kis cipő, becsomagolt pozi teszt... :)
Bár még nem vagyok terhes, vagyis még nem tudom, hogy terhes vagyok-e (késik már egy hete), de azt találtam ki, hogy amint egyik reggel pozitív lesz a teszt, este el is mondom neki, de úgy, hogy amíg el megy fürdeni, gyors odakészítek egy kis csomagot amiben egy I love Daddy feliratu body van, meg nyomtatok egy papírt egy rajzolt gólyával aki viszi a babát, alatta egy nagyon jó kis idézet és alá ragasztom a tesztet. Ez emlék lesz mind a kettőnknek.
A párom amúgy is kérte, hogy meglepi legyen, én is így terveztem, bár szerintem nagyon nehéz lesz megállni egész nap, hogy ne mondjam el neki a jóhírt. Ja és gondoltam veszek egy gyerekpezsit is, hogy megtudjuk ünnepelni. Szerintem annyira meg lesz hatódva, hogy sírva fog fakadni. :):):) Nem egy sírós alkat, de amikor egyszer pár hónapja azt hittük, hogy terhes vagyok de a teszt negatív lett, sírva fakadt, hogy ő már mennyire szeretné a babát. (akkor még gyógyszert szedtem)
Hidd el, ha csak úgy odadugod az orra alá széles vigyorral a tesztet, akkor is felejthetetlen élmény marad neki! Mi a mai napig emlegetjük ezt a pillanatot, annyira vártuk már, és olyan kétségbeesett arcot vágtunk amikor kiderült ...:)
Sok boldogságot!
Én így csináltam:
Beletettem egy cumit a táskájába, amihez írtam egy cetlit: "Hívj fel, ha megkapod :)"... Rohant is hazafelé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!