Szerintetek? Strandolni szeretnék a 7végén, de félek h felmelegszik a pocakom vagy elkapok vmi fertőzést. Persze nem a tűző napon süttetni magam csak kicsit úszkálni. Valami ötlet a fertőzés megelőzésére? 29+6 km
Így van, szerencse kérdése, hogy mikor és mit kapsz el, főleg várandósan. Én sem mentem vízbe, csak térdig tavaly kismamaként. Nem volt nehéz kibírni.
Olvastam a neten régebben egy szülészorvos válaszát: egy 28. hetes várandós azt kérdezte, hogy strandolhat-e, zárt a méhszája.
Erre azt válaszolta, hogy szülészeti szempontból korrekt a zárt méhszáj megállapítás, de azért valójában az már nem annyira zár, mint korábban, sokkal könnyebb bármit is összeszedni!
Most hirtelen nem találom azt a cikket.
Napon csak 4 után tartózkodj, minél kevesebb ideig és mindig fedett pocakkal, sok folyadékot igyál.
Agyon vannak paráztatva a kismamák..teljesen gáz az egész! Zárt méhszájnál (zárt és megtartott méhszáj nem jelent mást terhesség esetén sem)nyugodtan lehet fürödni természetes vízben. Jót is tesz az úszás és a hűvösebb víz a keringésnek. Fertőzés ellen nődokim javasolta, hogy borax-glicerines oldatba áztatott mini tampont tegyek fel, ha gondolom és a vízből kijőve, vegyem ki.
Az agyonparázás sokkal többet árt, mint az ésszerű fürdőzés és jólét a várandósság alatt is.
Fürödtem a lányommal a balcsiban tavaly. Az árnyékban voltam a parton, amúgy se szeretek napozni.
Jól esett az a kis pancsolás, amikor bent voltam. Figyeltem a pocakomat nem dugtam azonnal a vízbe, szépen araszoltam csak be, annyi.
Kutya bajunk nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!