6 hetes terhes vagyok. Hogyan mondjam el a páromnak, ha nem terveztük még a babát?
Ha úgy gondolod, hogy ennek ellenére örülni fog neki, akkor mondjuk küldj neki egy sms-t mikor nincs itthon, hogy kedves apa! még nagyon pici vagyok, de máris örülök, hogy köztetek lehetek. remélem te is annyira örülsz ennek, mint anya is én. pocaklakó
vagy megterítesz 3 főre és a 3. egy cumisüveg lesz.
Ha viszont szerinted nem örül neki, akkor szimplán mutasd meg a tesztet.
Először is gratulálok! :)
Ha már szóba került, akkor sztem nem fogja teljesen ellenezni. Némi idő biztosan kell majd neki h megszokja a gondolatot és persze gondolkodjatok és mérlegeljetek közösen - de szerintem azt, hogy mi legyen a picivel, végső soron neked kell eldöntetned majd. Mert közösen hoztátok össze, és ideális esetben közösen nevelitek majd fel, de azért gondolkodj el rajta, hogy közösen fekszetek-e fel a műtőasztalra és közösen hordozzátok-e a terhet míg csak éltek... ne haragudj, nem akartam ünneprontó lenni egyáltalán, csak szeretném, ha Te nem követnéd el azt a hibát, amit én.
De konkrétan a kérdésedre válaszolva: én mindenképpen személyesen mondanám el, hogy lássam a reakcióját. Ültesd le és mondd el kertelés nélkül, hogy van egy meglepő híred, ami jó sok gondolkodnivalót hoz most számotokra. És ennyi. Utána lehet beszélgetni, összeborulni stb.
:)
Kívánok sok boldogságot nektek ehhez a babához és a családdá váláshoz, hozzon sok örömet az életetekbe ez a kis meglepi-manó! Majd te is meglátod: náluk nagyobb boldogságot semmi sem hoz, és szerintem anyának/szülőnek lenni a legszebb és legnehezebb dolog az életben.
Majd írd meg, mi volt, hogyan reagált ;)
Köszönjük szépen. :)
Most dolgozik. Majd 10-re jön haza. :)Biztosan egyből elmondom neki, hogy most már készülhet, november közepén apuka lesz. De ő már eldöntötte, hogy bármikor jöhet, mi boldogak leszünk és majd szépen jönnek a többiek is később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!