4 hetes terhes vagyok, nem terveztük a babát. Mit tegyek?
Hát ha nem szeretnéd megtartani, vetesd el, ennyi. Máskor meg figyelj jobban...
Inkább vetesd el, minthogy a nagy semmibe szülj, tönkretéve a szüleid és a gyerek életét.
2011. júl. 25. 15:25
mit mond az orvos? Tájékoztat, hogy megtarthatod vagy elvetetheted, ez esetben menned kell a védőnőhöz és csekket kapsz, amin az abortusz elvégzésének összege szerepel. Kórház, műtét és reménykedés, hogy később, maikor már valóban akarod, össze is jön a baba. Egyébként az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet, tehát 5 hetes vagy.
2011. júl. 25. 15:25
Utolsó mensi ELSŐ napjától számolunk, nem az utolsótól...
Elmész az orvoshoz, és közlöd, hogy nem szeretnéd megtartani. Csak szólok, hogy vannak olyan orvosok, akik ezután úgy fognak veled bánni, mint a véres ronggyal, amit valahol meg is értek, de én nem ítélkezek senki felett.
Szóval elmész szépen a nőgyógyászhoz, ő pedig majd elmondja a továbbiakat. A lényeg, hogy egészséges magzatot csak a 12.hét előtt vesznek el. Úgyhogy ha tényleg nem akarod, akkor ne nagyon halogasd a dolgot.
2011. júl. 25. 15:26
Istenem... én meg azért izgulok, hogy végre pozitív legyen a tesztem... no de nyilván ha nem terveztétek, és nincs is lehetőségetek megtartani, akkor irány a nődoki... ha mindenképp abortuszt akarsz, tudd, hogy pénzbe kerül, és ha valamit nem jól csinálnak, lehet, hogy később emiatt nem lehet babád... jól gondold meg!
2011. júl. 25. 15:27
Azt hiszem, olyan 30.000 Ft körül van egy abortusz. Szerencsére nincs ilyen tapasztalatom. Védekeztetek? Na mindegy, ez már nem fontos. Gratulálok... Szüleid biztos boldogok lesznek, hogy ilyen ügyes volt a kislányuk, ráadásul még nekik kell kifizetni az abortuszt is...
2011. júl. 25. 15:30
6/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnálom, akinek nem jön össze...kívánom hogy sikerüljön és egészséges babád legyen!
7/32 A kérdező kommentje:
Védekeztünk óvszerrel...csak kiszakadt..
8/32 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a szüleim nem fognak fizetni semmit,amúgy sem számíthatok rájuk semmiben se...!
Hát igen, az óvszer kényes dolog :S Az pedig szomorú, hogy a szüleidre nem számíthatsz :( A legjobbakat!
2011. júl. 25. 15:35
10/32 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: