Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhes vagyok, nem...

4 hetes terhes vagyok, nem terveztük a babát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma csináltam egy tesztet,ami pozitív lett. Az előző mensim utolsó napjától ha számolom,akkor 4 hetes terhes vagyok. Ilyenkor mit mondhat az orvos? Nem szeretném megtartani! 19L
2011. júl. 25. 15:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%
Sajnálom, hogy át kell ess egy ilyen szörnyűségen,de természetessen senki sincs olyan helyzetben, hogy ítélkezzen feletted. Ha úgy méred fel a dolgokat, hogy nem tudsz gyermeket vállalni még menj el egy JÓ orvoshoz, nehogy bajba kerülj később. Vigyázz magadra és minden jót kívánok neked! Egy anyuka
2011. júl. 25. 15:41
 12/32 A kérdező kommentje:
Hát sajnos még ha a koromat nem is nézzük,az itthoni körülmények miatt sem tarthatom meg. Köszönöm a válaszod!
2011. júl. 25. 16:01
 13/32 anonim ***** válasza:
Ha már mész az orvoshoz,akkor beszélj meg vele valami fogamzás gátló módszert,hogy ez ne forduljon elő mégegyszer.Ez a világon az egyik legszörnyűbb dolog!!Nekem szerencsére nem volt ilyesmiben részem,mert mindig vigyáztam erre!A legszebb dolog életet adni és nem elvenni!Szomorú,hogy így történt,sajnállak!Tényleg védekezz!!!Felnőtt fejjel sajnálni fogod nagyon!Ezért figyelj most oda!Egy újdonsült anyuka
2011. júl. 25. 16:12
 14/32 A kérdező kommentje:
Már eddig is szerettem volna fogamzásgátlót,sőt fel is írattam, de szüleim hallani sem akarnak róla, nekem meg nem volt rá pénzem...
2011. júl. 25. 16:14
 15/32 anonim ***** válasza:
23%

Hopp, kiszakadt a gumi, akkor most öljünk meg egy embert, hurrá, hogy ilyen egyszerű! Az a baba ott a hasadban egy élő, érző emberi lény!

Ha semmiképp nem tudod felnevelni, szüld meg és add örökbe! Legalább az életét ne vedd el, adj neki egy esélyt!

2011. júl. 25. 16:18
 16/32 A kérdező kommentje:
Hogy lehetsz ilyen érzéketlen? El sem tudod képzelni hogy érzem magam,amiért ez történik velem, és a szívem szakad meg,hogy másnak meg nem adatik meg az,hogy gyermeke szülessen. De nem szeretném tönkretenni az életemet. Meg másét sem.
2011. júl. 25. 16:21
 17/32 A kérdező kommentje:
És mégis milyen lenne a sorsa ha megszülném? Ki tudja hová kerülne...és akkor nem csak az én életem menne tönkre,hanem az ő sorsa is csak szomorú lenne,hogy nem ismeri a szüleit, és nincs szerető családja, hanem árva!
2011. júl. 25. 16:23
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
Jaj, ne bántástok már szegényt. Én is abortusz ellenes vagyok, de most szerintem ez a helyes megoldás. Azért az örökbe adás sem olyan egyszerű. Hordod a szíved alatt 9 hónapig, megszülöd, látod is, hallod felsírni, és add oda valakinek. Ez talán kegyetlenebb lehet egy anyai szívnek, mit maga az abortusz. Bár nagyon sajnálom a másik oldalt is, akik mindent megadnának egy babáért, mert nem lehet saját. De én nem lennék képes örökbe adni, ha már megszülném, tuti, hogy megtartanám.
2011. júl. 25. 16:43
 19/32 anonim ***** válasza:

A kiszakadt gumira megoldás lett volna az esemény utáni tabletta. Azonnal nődoki olyankor, 72 órán belül be kell szedni. Ekkor megjön majd a mensid, de nem lesz baba tutira.

Ez már késő bánat, de tudd, hogy ilyen létezik, bár megterhelő a szervezetednek, de inkább, mint egy abortusz.

El kell menned nőgyógyászhoz, de siess, mert 12 hetesen már nem vetetheted el! Elmondod, hogy nem tudod megtartani, ő ír egy papírt, amivel el kell menni a családsegítőhöz (időpontra), legalábbis nálunk elküldik az ember lányát. Ott átbeszélitek a helyzetedet, minden lehetőséget, ami a baba mellett szól. Közel 30 ezer az összeg, amit be kell fizetned csekken a megszakítás előtt. Vannak kedvezmények ilyen-olyan esetre, nem tudom, hogy téged érint e bármelyik is. Majd úgy is megkérdezik. Kapsz 3 vagy 4 nap gondolkodási időt, vissza kell menni, adnak egy igazolást, amivel mehetsz a kórházba. Nálunk reggel bejönnek a lányok, délelőtt műtét futószalagon és délután már ki is vannak rakva. A legtöbb orvos és nővér nem ítélkezik, de van aki semmibe veszi azokat, akik megszakításra jönnek.

És még valami! A műtétig még akár az utolsó pillanatban is meggondolhatod magad!

2011. júl. 25. 16:45
 20/32 A kérdező kommentje:
Én is szörnyű dolognak tartom az abortuszt,de sajnos nincs más lehetőségem. Ha nem lenne muszáj,soha nem tenném. :(
2011. júl. 25. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!