Mit csinaljak? Terhes lettem, akarjuk a babát. DE nem terveztük be elöre, és az utóbbi idöben kicsapongó életvitelt folytattunk a barátommal. Lehet a babának valami baja? Lennt bövebben.
Szóval stresszes a munkám, gyakran elöfordul, h csak altatóval tudok elaludni, amit terhes nöknek nem ajánlatos szedni (rá van írva). Az utóbbi hetekben az unnepek stb miatt keveset dolgoztam, es gyakran rúgtunk ki a hámból, pl otthoni összejövetelek, alkoholizálás, és én is ittam szeszt. nem dohanyzom, de elöfordult párszor, h rágyújtottam. Fogalmam sincs h mit csinaljak, eddig gyógyszert szedtem, de abbahagytam azert, hogy majd ha nemsokára babát szeretnenk, akkor uruljon ki a szervezetemböl. Gumival vedekeztunk, de mégis terhes lettem, idö elött. Lehet a babának baja? lehet egészséges? örülünk de én félek is. talán el kellene vetetni? :(
27/N
Köszönet a masodik valaszolonak is, sokat segitettel. nagyon figyelek magamra mostantol es akkor megtartjuk a babát.
ja, még egy kerdes: azt irjatok, korai terhesseg. meddig szamit egy terhesseg korainak? mert konkretan onnan jöttem ra, h terhes vagyok, h csinaltam egy tesztet, mivel tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg... szoval lehetek már 4 hetes terhes is!!! az még korainak szamit? holnap megyek orvoshoz.
Első gyerekemről épp egy egyhetes alkoholtúra után szereztem tudomást. kutya baja, és kimagaslóan értelmes.
Ha már tudod, hogy baba van ne csináld és kész. kibírnak ők sokmindent.
Szia!
E miatt ne szakítsd meg a terhességet!
A tesómék kislánya éppen Szilveszter hajnalán fogant, anyja, apja hót részegek voltak. A kislánynak semmi baja, makk egészséges, babának egy szumóbajnok volt, leginkább a Michelin gumiemberre hasonlított :D (Most már tök átlagos testalkatú) Korának megfelelően érett kislány.
Ha mostantól oda figyelsz az ilyen dolgokra és nem vized túlzásba az ivást (egy-egy pohár jó minőségű vörös bor még jót is tesz) akkor semmi baj nem lesz!
A fog. gátló miatt sem kell aggódnod, a mostaniaknak már nem is szükséges, hogy kiürüljenek a szervezetből, van aki gyógyszer mellett lesz terhes és semmi baja nem lesz a babának.
Hány hetes terhes vagy? Mikor derült ki, hogy babát vársz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!