Mit tennétek? 4 hónapos a fiam, és kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok. Pedig TÉNYLEG VÉDEKEZTÜNK. Császárral szültem, amiből nehezen épültem fel, volt több komplikáció. Szeretnénk még gyereket, de még nem terveztük.
Ez nagyon nehéz kérdés. Lelkileg nagyon nehéz lehet elviselni azt, ha elveteti az ember a babát. Viszont egy 4 hónapos baba még annyira pici, annyi törődést igényel, hogy veszélyeztetettként nem tudom hogy oldható meg. Lenne esetleg segítséged, nagyszülő például?
Nem tudok Neked erre konkrét választ adni sajnos, bele sem tudok gondolni én mit tennék hasonló helyzetbe. Az ember melyik ujjába harapjon bele??
Remélem sikerül jó döntést hoznod!
fú, ez nagyon nehéz ügy, először is van hova és van kinek, a párod hogy viszonyul hozzá? ha van segítséged, legfőképp a párod személyében akkor az jó, ha egész nap te vagy a gyerekkel és te főzöl, mosol, takarítasz, akkor nem tartanám meg, mert csak a saját életedet veszélyezteted, a babád megszokhatja az új helyzetet, még nem volt annyi ideje elkényesztetődni
egyébként ha azt vesszük, h minden sorsszerű akkor, oka volt ennek is......
veszélyeztetett és veszélyeztetett között is van különbség, azt neked kell tudnod, h milyen lehetőségeid vannak a segítségre, ha a család melletted áll, akkor én vállalnám........
Te vagy a legfontosabb most, jójó ott van az az élet, de ne legyen bűntudatod emiatt, ha csak azért tartanátok meg h ne legyen elvetetve, akkor az valószínűleg nem jó döntés.....
ha mégis elgondolkodtok rajta, akkor én kikérném több orvos tanácsát, h más mennyire ajánlja....
sok sikert a döntéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!