Komplikáció volt a te szülésed során is?
vannak itt olyan anyukák akinél bármilyen gond volt a szülés során, közben, után?
sérült a te babád is? hogy dolgozzam fel?
tanácsokra lenne szükségem, hogy csináljam???
még nem lehet tudni mi lesz vele.....
nagyon nehéz :,(
olyan anyukák tanácsát is szívesen veszem akiknek egészséges a picijük...
köszönöm ha válaszoltok nekem
szia
nekem is gond volt a terhesség alatt. nem tudom mert nem írtad, de mi a probléma és mire írtad, hogy nem tudni mi lesz? ha hasonló a te gondod is, én szivesen beszélegetnék veled.
köszönöm, hogy ilyen sokan írtok
:)
történetünk röviden:
szerda délelőtt 10 perces fájásaim lettek ekkor voltam 38 hetes
védőnő mondta hogy csak 5 perceseknél induljunk a kórházba mivel 10 percre van tőlünk.
csütörtök hajnalra 5 percesek lettek ekkor indultunk is.
mivel az első szülésem császár volt megbeszéltük a dokimmal hogy most is császár lesz, nagy baba is volt.
mikor beértünk elmondtam mindent az ügyeletesnek azt mondta hogy ők hívják a dokimat én nem hívhatom fel.
nem tudom miért :(
szóval csak teltek az órák nem tágultam picit sem teljesen zárt volt a méhszáj...
sétálni küldtek... este 8 órakor mikor egybe értek a fájások és azt hittem meghalok azonnal műtőbe vittek még ekkor sem akarták behívni az orvosom csak nagy vita árán...
kisfiam megszületett 3850g és 50cm-vel 10/9 apgarttal.
minden rendben volt be sem sárgult.
2 hónaposan egy rutin uh-n észre vettek egy cisztát az agyában, időpontot kértünk MR-re amire csak 5 hónap múlva kaptunk időpontot.
ott kiderült a jobb oldala teljesen sérült.
az orvos egy bunkó volt azt mondta neki nincs ideje a gyerekemmel foglalkozni ekkor volt már 11 hónapos dokit váltottunk mert nem tudtuk mi történt a picivel.
kiderült szülés közben trombózist kapott.
7 hós kora óta járunk Dévényre, konduktorhoz, gyógytornára, Hrg-re, értelmi fejlesztésre.
nem használta a bal oldalát egyáltalán, most már használja szerencsére forog de nem szeret feküdni próbál nyúlni a tárgyakért, fogni, fel akar ülni de még mindig nagyon hipótón a nyaka törzse.
a végtagok feszesek nagyon.
a dokik nem tudják mi lesz vele....
így mi se
annyira nehéz ez hisz nem látszik rajta semmi így mindenki avval jön (aki nem tudja), hogy elindult már? hogy? mikor még ülni sem tud és mikor ezt felhozzák sírva fakadok...
mindent megteszek érte de nagyon nehéz...
röviden ennyi lenne
MR-t nem ismételtek azóta? Hogy van-e fejődés?
A dévény nekünk nagyon bejött, bár nem volt ilyen nehéz a mi esetünk. Még minden rendbe jöhet, de iszonyt sok munka áll még előttetek. Soha ne adjátok fel. Még vannak csodák. Én nagyon szorítok nektek. Merre laktok? Ezt azért kérdezem, mert én már sok dévényesnél jártam, de a mienkhez foghatót még nem találtam. Őt ajánlanám neked. Neki belgyógyász a férje.
14:46-os vagyok:
A párom pont tegnap mesélte, hogy van egy hely, ahol csinálnak MR-t magánba. Persze fizetős.
Minden tiszteletem a tiétek a kitartásotokért!
Az én babám teljesen egészséges. Sajnos kicsit hamarabb jött (császárral) a 37. hétre és kicsit lassabban is fejlődik az átlaghoz képeset, de ennyi. Most lesz 11 hónapos egy hét múlva és ma állt fel magától először. Már aggódtam, hogy miért nem próbálkozik, mi lehet a baja.
Nem volt egyértelmű a válszodból,hogy akkor ki volt a hibás a szülésnél? A szülész doktor? Nem perelitek a kórházat? Legalább a baba fejlesztési költségeit fizessék ki ha mást nem is.
A gyerekorvost cseréltétek le 11 hónaposan, mert nem törődött a babával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!