Komplikáció volt a te szülésed során is?
vannak itt olyan anyukák akinél bármilyen gond volt a szülés során, közben, után?
sérült a te babád is? hogy dolgozzam fel?
tanácsokra lenne szükségem, hogy csináljam???
még nem lehet tudni mi lesz vele.....
nagyon nehéz :,(
olyan anyukák tanácsát is szívesen veszem akiknek egészséges a picijük...
köszönöm ha válaszoltok nekem
most már szerencsére nagyon jó neurológust találtunk ő rendes ő állította fel a diagnózist is ami mások nem tudtak... pedig még egy híres ideg-agy sebésznél is voltunk.
MR most nem indokolt de gondolom ha majd kell akkor ez az új doki intézi.
most ott tartunk, hogy
eddig nem tudta mozgatni a végtagjait a lábaival kúszni -mászni is próbál de a keze még nagyon feszes és a nyaka gyenge, laza.
mindig mosolyog ha rá nézek ha vissza mosolygok teli szájjal nevet.
imád játszani olyanokat kacag akkor olyan mintha nem is lenne gond vele.
Éjszakát átalussza 5 hós kora óta, mindent megeszik de van hogy válogat.
10kg és 75cm mindig jól fejlődött.
gyógyszereket szerencsére nem kell szednie nem kell sehova járnunk csak a tornákra.
2 foga van alul 1 felül :)
nagyon akaratos hisztizni is tud erősen, kicsit el is van kényeztetve :)
kanállal szépen eszik nyitja a száját, kanalat megfogja kiveri a kezemből..
újabb szokása hogy hajunkat húzza.... kb ennyi
perelni nem tudnánk mert pénzünk sem lenne rá a másik mert egészségesen hagytuk el a kórházat papíron.
semmi olyan írásos vélemény nincs hogy gond lett volna.
mondom csak 7 hósan derült ki de akkor sem tudtuk mitől 5 orvos 5 különböző vélemény.
most 11 hónaposan derült ki az igazság a trombózis...
nem tudom hogy lehet ez fel dolgozni nekem soha nem fog sikerülni...
Per ügyében adnék tanácsot: nem számít, hogy mi volt a papíron, mikor eljöttetek, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy a kórház hibázott. Nem a Ti dolgotok megítélni, hogy a zárójelentés rendben van-e, hoiszen nem vagytok szakemberek. Ez szakértői kérdés, melyet egy per során az állam által kirendelt szakértő fog eldönteni.
Ilyen ügyekben, kérhettek illeték, és költségmentességet, ez azt jelenti, hogy az állam felé nem kell fizetnetek (persze ha olyanok a vagyoni viszonyaitok).
Az ügyvédek általában ilyen esetben nem kérnek előre pénzt, hanem sikerdíjra dolgoznak, tehát ha megnyeritek a pert, akkor a kórház által fizetett összegből részesünke pk is, előre nem kell fizetni. Ajánlom Dr. Ábrahám Lászlót, az egyik legjobb az orvosi műhiba perekben az országban. Szerintem érdemes perelnetek, mert a dolgokat nem tudja senki meg nem történtté tenni, de legalább anyagilag könnyebb lehet, elképzelhető, hogy még sok költséges beavatkozás, fejlesztés, terápia, stb vár rátok.
Sok erőt, és kitartást kívánok, és remélem, hogy végül minden rendben lesz a kisbabátokkal.
Egy ügyvéd anyuka
köszönöm
hú hát nem igazán merek perelni mi van ha veszítenénk?
így is épp hogy megélünk .... és van még egy gyermekünk rá is gondolnunk kell...
jó lenne legalább egy bocsánat kérés..
amúgy a szülésznő és az ügyeletes doki hibázott hisz azt mondták hogy szóltak a dokimnak, csak műtőben van és nem tud jönni.
közbe meg nospa injekciót kaptam a 2 perces fájásaimra..
köszönöm, hogy írtok
tudom sok idő még....
de olyan nehéz, el hiszitek?
akik nem tudják már pedig kevesen tudják hogy mi volt, állandóan hasonlítják máshoz jéééé még nem tud menni? már el kellett volna indulnia, még nem mászik Jézus vidd orvoshoz!!
tudom nem kéne foglalkozni velük, de pl. az egyik rokonunknak 5 hós a fiam (ők tudják mi történt) állandóan dicsekszik, hogy már mit tud a gyereke olyan rossz érzés...
alig bírom vissza fojtani a sírást is...
úgy szeretném ha majd Ő is tudna járni!
:'(
meg hasonlók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!