Üdv! Szétmentünk az élettársammal, mielőtt elköltözött együtt voltunk (védekeztünk) és mégis várandós lett, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most 15 hetes terhes,és kb 1 hete nyögte be hogy mi van!
Hogy oldjam meg hogy a gyerekkel se toljak ki és az életemet se b@sszam el?
2011. ápr. 29. 10:37
1/38 anonim válasza:
Szerintem már nem is nagyon lehet elvetetni.
Ez húzós ügy!
4 gyerkőc anyukája
2/38 anonim válasza:
Szerintem az a legtisztább, hogy nevedre veszed a babát és fizeted a gyerektartást.
3/38 A kérdező kommentje:
Most vagy így akart megfogni,vagy nem tudom,mert ennyire buta nem lehet..
már nem szeretem,a pici miatt nem tudnék vele élni,viszont a gyereknek apa kell...
2011. ápr. 29. 10:42
4/38 anonim válasza:
Már nem tudsz mit tenni, 12. hétig még el lehet vetetni, de azután már nem. Hogyan védekeztetek, hogy a becsúszott a baba?
5/38 anonim válasza:
A gyermeket a nevedre veszed, igyekszel látogatni, a távolból is jó apja lenni, fizeted a gyermektartásdíjat. Mást nem tudsz tenni.
6/38 anonim válasza:
Ha 15 hetes vagy én se értem mi a kérdés... elvetetni úgysem lehet, nilván megszülöd. Az életed nem ettől lesz elb@szva. Az élettársad meg terhesen hagy el??? Ritka nagy tahó.
7/38 A kérdező kommentje:
az a baj kedves utolsó hogy az anyuka a tahó! :)
2011. ápr. 29. 10:43
8/38 anonim válasza:
Ja hogy te férfi vagy... így már érthető, félreolvastam.
Hát, mit tehetnél? Gyerektartás, láthatás...
9/38 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem nagyon tudom félvállról venni a témát!
Szüléskor,első időszakban mellettük legyek?
2011. ápr. 29. 10:47
10/38 anonim válasza:
Ha védekeztetek lehet nem is tőled van! Nem akarok bunkó lenni az anyukával szemben de erre is van esély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!