Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Üdv! Szétmentünk az élettársam...

Üdv! Szétmentünk az élettársammal, mielőtt elköltözött együtt voltunk (védekeztünk) és mégis várandós lett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most 15 hetes terhes,és kb 1 hete nyögte be hogy mi van!

Hogy oldjam meg hogy a gyerekkel se toljak ki és az életemet se b@sszam el?

2011. ápr. 29. 10:37
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
megteszek mindent hogy boldog legyen a gyerek...
2011. ápr. 30. 00:34
 32/38 anonim ***** válasza:
34%
Úristen,menyi gyökér felfogású,rosszindulatú ember van itt..Az véletlenül sem eshet meg,hogy egy nő VALÓBAN véletlenül lett terhes,akaratán kívül??Hány meg hány ilyen esetről hallani..?Szerintetek -persze rajtatok kívül,mert ti szentek vagytok-minden más nő egy aljas,számító kis dög,aki csak egy gyerekkel akar megfogni egy férfit?Az asszony-ha már ilyen helyzetbe került- nem tehet egy próbálkozást,nem ajánlhatja fel,hogy próbálják meg újra a férfival,hátha tudnak együttélni,hisz elsülhet szerencsésen is,és a gyereknek ez lenne a legjobb?E mögött egyből az aljas szándékot kell látni..?
2011. ápr. 30. 11:42
 33/38 anonim ***** válasza:
42%

Igazabol lehet veletlenul terhes valaki, de azert gyanus az ugy....leginkabb azert, hogy nem szol a masik szulonek, hogy mi is tortent.

Az apuka nem eroszakoskodhat es nem viheti el abortuszra, de joga lenne tudni.

Ilyen pedig csak akkor szokott tortenni, ha elore el volt tervezve ez a kis "jatek".

Nem itelkezem senki felett, mindenki ugy eli az eletet ahogy akarja, de ilyenkor nem 1 hanem 3 eletrol van szo.

A masik fel eleterol nem donthet es a gyeremekerol sem donthet egyedul senki, hisz 2 ember volt ott amikor megfogant.....

Az mas kerdes, ha en mar nem szeretek valakit es szeretnem lezarni a kapcsolatot akkor nem szeretkezem vele....de ez is egyen fuggo ugy latszik.

2011. ápr. 30. 12:40
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:42

Csak tételezzük fel, hogy véletlenül teherbe esel attól a férfitől, aki egyértelműen nem szeret téged, meg is mondja, el is költözik.

Nem jutna-e eszedbe, hogy ha megtartod, ha nem, előtte a leendő apukával értekezz az ügyben? Egyértelműen de igen eszedbe jutna, mert te egy korrekt nő vagy.

Szerinted normális, ha egyedül dönt arról, hogy megszüli a gyereket, majd segítséget (anyagi és egyéb) kér a volt párjától? Ezért gondolom, hogy ez a dolog eléggé sántít.

Én tudom, hogy tablettaszedés mellett teherbe lehet esni, mivel a fiam most múlt 1 éves és ő is szerelemgyerek... én a teszt után kb. azonnal rohantam a páromhoz, hogy úristen terhes vagyok, mi legyen, beszéljük meg. Persze az más helyzet volt, de exszel sem csinálnám másképp.

2011. ápr. 30. 22:33
 35/38 anonim ***** válasza:
18%
Az senkinek nem fordult meg a fejében,hogy ha a nő tablettát szedett,akkor lehet hogy sokáig ő maga sem sejtette hogy terhes??Lehet,hogy már ő is csak 12 hetesen tudta meg hogy becsúszott a baba,és nem 5-6 hetesen..Nem biztos,hogy ő már hetek óta tudta,hogy babát vár..Erről semmit sem írt a kérdező.No mindegy,nem tudok/tudunk semmit az egészről,mert ez így elég ködös,csak felháborít,hogy egy csomóan vakon,mindenféle alapot nélkülözve nekiesik egy kismamának..
2011. ápr. 30. 22:41
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
nem jött meg neki 2x és sejtése se volt :) vagy olyan ritka esetek egyike, mikor megjön és mégis terhes marad... de PONT akkor, amikor éppen elment volna tőle az élettársa, ez naaagyon furaaa
2011. máj. 1. 07:30
 37/38 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi történt, ne haragudj de nagyon kíváncsi vagyok mire jutottál?
2011. máj. 3. 19:56
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Basszus, minek a nőt hibáztatni, mert terhes lett? Két felnőtt ember munkája a gyerek, nem az anyja csinálta magának. Ha megtudtátok csinálni, akkor vállaljátok a felelősséget, szegény baba nem tehet arról, hogy megfogant. Te attól még lehetsz nagyszerű apuka és elbaszni az életet? Könnyű felelőtlenül jól élni, mint felelősséget vállalva áldozatokat hozni..Szomorú. Engem apám nevelt fel. Ilyen is van.
2015. márc. 29. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!