Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Élettársammal 5éve vagyunk...

Élettársammal 5éve vagyunk együtt már lassan 1éve nem védekezünk. Nem sikerült teherbe essek. De néhány napja nagyon fáj a hasam és már 1 hetet késik a menstruációm. Ez csak a tulzott rágondolás miatt van vagy lehetséges, hogy Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete késik... Én a helyedben nagyon gyorsan csinálnék terhességi tesztet!!!
2008. okt. 21. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én a te helybe a reggelt tesztel kezdeném sőt 2 különböző tesztet vennék mert úgyis hihetetlen lesz egy 2 csíkosat tartani :)

Szurkolok

2008. okt. 22. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Csinálj tesztet,mi nagyon szorítunk! Írd meg az eredményt!!!
2008. okt. 22. 08:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát meg csináltam kettőt is és az egyik nem mutatott semmit sem a másik meg negatív lett...de akkor sem értem még mindig nincs meg.... :S Lethetséges hogy a teszt ne mutassa ki??
2008. okt. 25. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!