Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? Nemrég együtt...

Lehetek terhes? Nemrég együtt voltunk a barátommal gumival védekeztünk pár napra rá meg kellett volna jönnie, de már késik 10 napja.

Figyelt kérdés
Máskor is volt, hogy késett, elég rendszertelen a menstruációm és az a baj, hogy elég fiatal vagyok.A hasam folyamatosan fáj és hányingerem van.Kérlek segítsetek!Akkor most meg fog jönni vagy nem??Nagyon félek!!!
2009. ápr. 24. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudja senki megmondani, hogy terhes vagy-e. Arra, hogy teherbe tudj esni, mindig van esély, ha szexelsz, de gumi mellett nem olyan sok. Én a helyedben vennék egy tesztet, mert az már akkor kimutatja, amikor késik. Tehát nálad mindenképp kimutatja már szinte 100%-ra.
2009. ápr. 24. 01:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom megmondani, hogy terhes vagy-e, de vegyél tesztet az majd kimutatja, hogy mi a helyzet!!

Gyógyszert nem szeretnél szedni?

Minden jót neked!

2009. ápr. 24. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem szakadt ki, nem csúszott le a gumi, gumi nélkül semmilyen behatolás nem volt, akkor nincs reális esélye annak hogy teherbe estél. Nem tudom, van-e valakinek ellenkező tapasztalata....

Én is lejátszottam ezt 17 évesen, egy nap késés után már az izgalom miatt is késhet, engem 8 nappal viccelt meg,émelyegtem (vagy azt képzeltem) pedig addig óramű volt. Megcsináltam a tesztet, megnyugodtam és pár óra és egy edzés után megjött. tesztelj hogy megnyugodj!

2009. ápr. 24. 07:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszi hogy írtatok azóta szerencsére megjött=)Gyógyszert nem szeretnék szedni mert elég durva mellékhatásai vannak szoval inkább maradunk a guminál és reménykedünk hogy nem történik semmi, mert a gumi biztonságos nem?
2009. ápr. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!