Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek? 4 hónapos a...

Mit tennétek? 4 hónapos a fiam, és kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok. Pedig TÉNYLEG VÉDEKEZTÜNK. Császárral szültem, amiből nehezen épültem fel, volt több komplikáció. Szeretnénk még gyereket, de még nem terveztük.

Figyelt kérdés
Az orvos szerint kitudnám hordani, de veszélyeztetett lennék, nem nagyon emelhetek. Nem tudom ez egy kis gyerek mellett hogyan oldható meg. Szerintetek vállaljam be a kockázatot, vagy inkább később vállaljunk babát, amikor fizikailag biztonságosabb.
2010. ápr. 8. 12:43
1 2 3
 21/29 Bea24 ***** válasza:
14:08-as vagyok! Persze ezt Nektek kell tudni! Magadban döntsd el és cselekedj aszerint.
2010. ápr. 8. 14:20
 22/29 anonim ***** válasza:

Bocsi, de amiket írtál itt a végén, tuti nem vállalnám be.

A Te életed is rámehet erre, és már van egy gyerek akiért felelős vagy!

2010. ápr. 8. 19:00
 23/29 anonim ***** válasza:
amit írtál, arra sajna én is csak azt mondhatom, h ne vállald, sanszos, h a második baba is nagy lenne......nagyon sajnálom!!!! én 173 cm vagyok és 2650 g-os volt a bébim, fele akkora
2010. ápr. 8. 19:11
 24/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Én lehet nem tartanám meg.Túl kicsi még a "nagy" is.Nem biztos hogy bevállalnám,de a szívem is megszakadna.Nem tudok jót mondani.

2010. ápr. 8. 19:18
 25/29 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Nagyon nem értem, hogy miért lettem lepontozva, bárki is tette. Nem ismeritek a körülményeimet, úgyhogy légyszi ne ítélkezzetek felettem, mert nem mernék bevállalni még egy gyereket a 6 hónapos kisfiam mellé! Nagyon megszenvedtem ezért a gyerekért, és akár bele is dögölhetek, ha nem vigyázok most! Így pontozzatok le! B.
2010. ápr. 8. 20:21
 26/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Ugyan az orvosom szerint akár gond nélkül kihordhatom, úgy döntöttünk közösen a férjemmel, hogy nem kockáztatunk.

2010. ápr. 8. 20:29
 27/29 anonim ***** válasza:
Szia. Azon egyik válaszoló vagyok, aki arra bíztatott, hogy tartsd meg, de ahogy végigolvastam azóta az összes kommentedet, most már Én is azt mondom, hogy ne kockáztass. Csak belegondoltam, hogy ha véletlenül valami baj lenne a terhesség alatt, vagy szülés közben/után, a nagyobbik gyerkőcöd még alig egy éves sem lesz, és mivan, ha nélkülöznie kell anyucit hetekig. Biztos nagyon megsínylené. Belátom, a saját egészséged, és a kicsid fejlődése, lelke a tét. Úgy gondolom, bármennyire is fáj, de ésszerűen és jól döntesz, ha nem tartod meg.
2010. ápr. 9. 09:02
 28/29 anonim ***** válasza:

sajnos azt kell mondanom,h jól döntöttetek és felelősségteljesen, amit írtál, azok után én nem merném bevállalni, bár persze az embernek a szíve szakad meg ilyenkor, de mégiscsak Te vagy az élet, szüksége van rád a családodnak.......

nagyon vártuk a picit, de mikor nálunk is előkerült az a bizonyos kérdés, hogyha döntetni kéne az Én életem és az övé között...a férjem azt mondta h engem választana, én vagyok a felesége és nélkülem nem lenne értelme az életnek......

kívánok szebbet jobbat a jövőben, gratulálok a kisfiadhoz, legyen sok örömöd benne

...nekem óvszerrel méhen kívüli terhesség "sikerült" ott nem volt döntési lehetőség, talán könnyebb is volt!!!!

2010. ápr. 9. 10:39
 29/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A természet eldöntötte helyettem. Üres a petezsák és kisebb. Művi úton fogják befejezni :-(

Sajnálom, de legalább nem nekünk kellett dönteni felette.

2010. ápr. 11. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!