Alig múltam 3 hetes terhes. Orvoshoz még nem mentem. Ha terveztük a babát (tehát nem védekeztünk és már több, mint egy éve nem szedek gyógyszert), egy hete késik, és 2 baby-teszt is pozitiv lett, akkor ugye biztos lehetek benne, hogy kisbabát várok?
Figyelt kérdés
A szagokat túl jól érzem, és a mellem is fáj néha. De más "tünetem" még nincs.2007. okt. 9. 19:55
1/6 anonim válasza:
Szia! A teszted pozitív, ami a hcg hormontól lett az, terhes vagy. Sok sikert.
2/6 anonim válasza:
Tutira terhes vagy. Két teszt már nem csalhat ekkorát!
3/6 anonim válasza:
Lehet örülni, babát vársz! A tünetek majd jönnek, kinek előbb, kinek utóbb!Gratu!
4/6 anonim válasza:
szia szerintem is terhes vagy en is 2 tesztet csináltam meg es ppozitiv lett,,szoval :)gratula.. dokihoz azert menj el minnél hamarabb , es a bébi vitaminokat is lassan kezdheted szedni :)
5/6 anonim válasza:
Szia
Nekem is két tesztem lett pozitív, de csak a doki és az ultrahang után vált bennem teljesen biztossá az öröm:-)
TE is menj el orvoshoz és nyugtasd meg magad, jó tudni, hogy ott növekszik egy piciny lüktető magzat.-)
sok boldogságot(5 hetes kismama)
6/6 anonim válasza:
szia,
Gratula a bébihez. Sok sikert kívánok. Mindenképpen keress fel egy nőgyogyó (akinél szülni szeretnél), egy vizsgálat erejéig, bár még nagyon kics a baba, 6-7 héten mindenkébb menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!