12 napja késik a teszt miért nem mutatja rendesen?
Miért nem mész el orvoshoz? Ő meg tudná mondani!
Egyébként meg azt mondják, hogy a halvány csík is csík. Ha tudsz, tegyél fel róla képet.
A tesztek különbözőek voltak?
Csak mert nekem pl volt olyan teszt,ami nemvárt után sem volt csíkos,míg több másik fajta teszten a halványtől kezdve az egészen erős csíkig minden volt.
Meg az sem mindegy,hoyg a töb tesztet mind egy napon csináltad,vagy különböző napokon több nap eltéréssel.
(Bocsi hogy a tesztekről írtam,csak azért mert én teszt-mániás voltam és ezekről így nem írtál...)
A másik oldal: a mensi elmaradását és a késést rengeteg minden okozhatja, a ciszta amit említettél az csak egy dolog. Az is lehet,hoyg ha sok nagyon halvány teszted van,hogy baba van a dologban,csak nem fejlődik megfelelően,vagy nem jó helyre ágyazódott be (pl méhen kívüli).
Nem lustaságból,és nem azért hogy csak a szám járjon azért hoyg válaszolhassak,de őszintén én is azt javasolom,hoyg orvoshoz próbálj meg eljutni,mert ennél pontosabbat ő tud csak mondani,aki meg tud nézni UH-val is.
Minden jót kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!