Menstruációm 24. napja késik,2 teszt negatív lett, ez esetben is beszélhetünk terhességről?
Menzeszem elmaradása után két nappal csináltam tesztet ami negatív lett. Kb. 1 és fél hete csináltam még egyet ami úgy szint negatív eredményt hozott. Mint írtam a kérdésben, hogy 24.napja késik, tehát már jönnie kell a következőnek!Lehetséges, hogy a HCG szint túl alacsony? (lehet hülyeséget kérdezek) Édesanyám azt mondta, hogy neki is 2 testvéremnél nem mutatta ki a teszt a terhességet.
Nőgyógyászhoz megyek. Kíváncsi leszek.
Annyi tünetem volt, hogy hányinger de már nem nagyon fordul elő, ritkán. A melleim nem fájnak, talán feszesebbek. Ja, és a tejet nagyon megszerettem amit eddig gyűlöltem. De lehet ezek normális dolgok...???
Akár lehet terhesség is, én is hallottam már olyat hogy a teszt nem mutatta ki.
Bár mikor nekem nem jött meg 4 hónapig és mondtam a dokinak hogy minden tesztem negatív lett, azt mondta hogy akkor biztos nem terhesség. Nem is az volt, hanem petefészek ciszták, méghozzá jó sok...
Huhh, hát nagyon sajnálom:( De most viszont nagyon megijesztettél, remélem semmi komoly betegség.
Remélem meg gyógyúltál..
Akkor azt mondták valószínűleg PCO. Bár előtte már szültem 2 babát, azért szerettem volna még egyet.
Magától helyre állt a menstruációm és most 8 és fél hetes terhes vagyok. :)
A doki szerint eltűntek a ciszták is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!