Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el anyának azt,...

Hogy mondjam el anyának azt, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Anyával élek,így csak neki kell elmondanom.De nem tudom hogyan,mert így is elég sokat veszekszünk,gyakran ideges.Nem fogom megtartani a babát,de el kell neki mondanom a papírok miatt.Nem szeretném,hogy megint veszekedjünk,de arról sem tudott,hogy együtt vagyok valakivel.

Hogyan és mikor mondjam el neki,hogy terhes vagyok?Hogy hozzam szóba?

17L

2012. okt. 6. 15:57
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
17%
há elöször is gratulálok a babához és ahhoz hogy egy életet ezzel semmibe veszel...én nem tudom miota terhes vagyok eszembe nem jutott volna fél MP se hogy elvetessem. de ha már sexeltél akkor igy jártál vállald a felelsöéget anyád elött is
2012. okt. 6. 16:00
 2/48 anonim ***** válasza:
81%

Az a legtisztább ha kertelés nélkül elmondod neki hogy mi a helyzet!Lehet hogy kiakad,sőt biztos de majd megnyugszik!

Menj oda hozzá és üljetek le beszélgetni!

2012. okt. 6. 16:01
 3/48 A kérdező kommentje:

ma 16:00

Én sem azért döntöttem így,mert ettől annyira boldog vagyok.Ez a helyes döntés,nem tehetek mást.

Normális választ szeretnék,nem olyat,hogy "így jártál" stb.

ma 16:01

Tudom,de félek a reakciójától vagy attól,hogy megint azt mondja,hogy elege van belőlem és költözzek apához.Már elegem van a vitákból,de félek,hogy ebből megint az lesz...

2012. okt. 6. 16:06
 4/48 anonim válasza:
73%
Tudom könnyű mondani,de ülj le vele és mondd el neki,ha tovább halogatod kicsúszhatsz az időből,és akkor még rosszabb lesz közölni neki.
2012. okt. 6. 16:13
 5/48 anonim ***** válasza:
73%

Elhiszem hogy félsz, de a döntésed következményeit vállalnod kell. Simán elmondod, nincs ebben semmi extra.

Vagy nem mondod el és később kiderül. Az hogy elveteted vagy nem is a te döntésed. Nem leszel ettől se jobb se rosszabb.

2012. okt. 6. 16:22
 6/48 anonim ***** válasza:
53%
Az első válaszolónak csak annyit mondanék, hogy 1, nem tudni,hogy miért esett teherbe, és nem is ez volt a kérdése, szegény lánynak. Én is teherbe este 22 évesen, védekezés mellett. Egyetemre jártam, az akkori párom hallani sem akart a gyerekről. Szóval nem sok választásom volt. Épp akkor költöztem el a szüleimtől, mert nem tudtunk megélni egy légtérben, sajnos van ilyen. Egyedül voltam. De az első akit felhívtam, mikor kiderült, hogy teherbe estem az az édesanyám volt. ÉS ami a legjobban meglepett, nem kiabált, nem veszekedett, hanem segített. Szóval mindenképp mond el az édesanyádnak, hogy mi történt. Csak rá számíthatsz, akkor is, ha veszekedtek. Azóta a legjobb barátok vagyunk az anyukámmal. Mindent megbeszélünk, bár azóta sem költöztem vissza hozzájuk, de ez már nem lényeges. Mindenképp mond el neki. Ültesd le, és meséld el mi történt.
2012. okt. 6. 16:29
 7/48 anonim ***** válasza:
14%
Hát basszus ha kefélni nagylány voltál akkor legyél akkor is az amikor a gyilkosságodról akarsz neki beszélni.
2012. okt. 6. 18:00
 8/48 anonim ***** válasza:
36%

Bírom, amikor tinilányok sz@rba se nézik a szüleiket és amikor megvan a baj, akkor kéne a segítség, a megértés. Annyit nem ér neked az anyád, h elmondd, barátod van, most meg kéne a segítsége? A pofám leszakad. komolyan.

29N

2012. okt. 6. 18:05
 9/48 anonim ***** válasza:
30%
Én 26 vagyok és 13+4 terhes vagyok. Én is féltem elmondani anyáméknak mert nem vagyok velük valami jó viszonyban. De mikor meg tudták nagyon boldogok lettek. Ráadásul én 70km-re lakom tőlük így csak neten közöltem velük. Párommal már 7éve együtt vagyok de a sexet is nehezen vallottam be anyámnak. Beszélj vele és mond meg neki hogy nem szeretnéd megtartani, lehet hogy ő meg másképpen fogja látni a dolgot és segít neked a nevelésben.
2012. okt. 6. 18:22
 10/48 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem kéne elítélni. Mi van ha gyógyszer mellett esett teherbe. Van több ismerősöm is akik az mellett lettek terhesek. Az egyik 16éves volt akkor. Mikor kiderült ő is el akarta vetetni de a szülei támogatták.
2012. okt. 6. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!