Végül jól döntöttem! De csak velem csinálják ezt, vagy minden fiatal kismamival?
Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést itt az oldalon nem olyan régen,hogy ti megtartanátok-e a babát a helyemben. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Leírtam az anyagi helyzetet,stb,stb..
Nos azóta,a családom,a párom családja, az orvos akihez járok mind lenéznek,és nem állnak velünk szóba az idegességtől. Édesapám majdnem szívrohamot kapott amikor elmondtam neki annyira ideges lett,hogy feladom az egyetemet és a jövőmet,és a nem férjemmel fogok nyomorban élni.
Fiatal kismamák!! Veletek is uyan ezt csinálták a környezetetekben lévő emberek?? :(
2012. szept. 17. 10:17
71/75 anonim válasza:
Hogy vagy kismami??? Pocaklakó? Remélem minden rendben veletek!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))
72/75 anonim válasza:
hát ez már tényleg szánalmas...megkérdezem, hogy van a kismama, erre lepontoznak??? Sajnállak, komolyan, "gyönyörű" életed lehet..... fúj... remélem a kérdező kismama jól van és a pocaklakó is! :-)
73/75 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,jól vagyunk!!! :)) Minden rendben megy!
2012. okt. 31. 01:29
75/75 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy mit hoztak az évek. Már eltelt 11. Jó lenne tudni, hogy alakult az életetek azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!