Nos azóta,a családom,a párom családja, az orvos akihez járok mind lenéznek,és nem állnak velünk szóba az idegességtől. Édesapám majdnem szívrohamot kapott amikor elmondtam neki annyira ideges lett,hogy feladom az egyetemet és a jövőmet,és a nem férjemmel fogok nyomorban élni.
Fiatal kismamák!! Veletek is uyan ezt csinálták a környezetetekben lévő emberek?? :(
igen, egyébként utolsó válasza A nagybetűs válasz a kérdésedre. Ismeretlenek ezért viselkednek így veled, ismerősök meg azért, amit én írtam neked (16:00kor). Ne idegeskedj! Magadnak és a párodnak szülsz, nem másoknak!
2012. szept. 18. 16:17
62/75 A kérdező kommentje:
Remélem lesz kit megszülni. Ma dolgozni sem voltam,miután reggel voltam orvosnál. Nem tudtam bemenni.
2012. szept. 18. 16:21
63/75 anonim válasza:
Mi történt?
2012. szept. 18. 17:17
64/75 A kérdező kommentje:
A folytonos stressz a szüleim miatt,a napi 12óra munka,és a folytonos feltudom nevelni,nem tudom felnevelni kérdés éjszakánként nem hagy aludni,és ma azt mondta a doki,hogy látszólag a babával minden rendben,fejlődik DE ne emeljek,ne legyek ideges,ha lehet menjek táppénzre a 15.héttől! a következő másfél hét kritikus.
2012. szept. 18. 17:24
65/75 anonim válasza:
Akkor mostantol no stressz, meglatod minden rendben lesz. Ne aggodj!
Nyugi.. nyugi!
2012. szept. 18. 17:52
66/75 anonim válasza:
Akkor nyugodj meg és csak a babával törődj! Az egészségetek a legfontosabb! Én is sokat idegeskedtem aterhességem elején, de nem lett baj szerencsére. Minden rendben lesz hidd el, ha az orvos azt mondja, hogy a babával minden ok, akkor nincs baj! Fel a fejjel! :)
45. Válaszoló
2012. szept. 18. 23:05
67/75 A kérdező kommentje:
Képzeljétek ,mindketten jól vagyunk,és kaptunk egy csodás hírt. párom fizuját nagyon,nagyon megemelik.. Ilyenkor gondolok arra,mennyire jó,hogy megtartottuk a babát.. :)
2012. okt. 5. 23:39
68/75 anonim válasza:
Látod! Ahol a szükség ott a segítség! Mindig jó lesz!
2012. okt. 6. 02:33
69/75 anonim válasza:
Jaj,nagyon-nagyon gratulálok!
2012. okt. 6. 07:28
70/75 anonim válasza:
:-) boldog babavárást a továbbiakban!!!! :-) nem attól lesz boldog a gyermek, ha anya és apa házasok, hanem ha szeretitek egymást és a babócát!!! :-) ha azt nézné minden gyereket vállaló, hogy anyagiakban ne legyen hiány, hááát....ki tudja előre mi lesz 5-10 év múlva??? Senki..a te babócád titeket választott szüleinek, ne foglalkozz mások rosszmájú megjegyzésével! Akkor minden 3.-4. anyát meg lehetne """szólni""" valamiért! legyen nagyon szép várandósságod és egészséges babócád! :-) sok boldogságot nektek!!!! :-) 28 éves, 2 gyermekes anyuka:-) ahogy a szomszédom mondaná: nem anyádéknak szülöd, ti a szülei szeretnétek lenni! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!