Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal kismamik! Ti mennyit...

Fiatal kismamik! Ti mennyit beszéltek a Babátokról?

Figyelt kérdés

én rengeteget, már lassan engem zavar, hogy szinte más témám sincs... anyukám azt mondta ez a legnagyobb dolog most az életedben, természetes, hogy folytok Körülötte jár minden gondolatom. attól félek el fognak fordulni tőlem emiatt a barátaim, igaz mondtam nekik, hogy szóljanak, ha már az agyukra megyek a témával (de nem hiszem, hogy meg akarnának bántani azzal, hogy témát váltanak...)

Ti is ennyire sokat beszéltek róla?

2012. aug. 18. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond. De azért ha a barátnővel beszélsz akkor arra is kérdez rá vele mi van. Nem baj ha te csak róla tudsz beszélni, de a barátnőt is hallgasd meg, szerintem ez a lényeg.
2012. aug. 18. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:

ez természetes dolog, csak én nem tudok másról beszélni :D

mindig meghallgatom őket segítek is nekik, ha tudok bármiben.

2012. aug. 18. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
3,5 éves a kisfiam. De a mai napig ő a fő beszédtémám:-) Úgyhogy nyugi.
2012. aug. 18. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
2,5 éves lesz a kisfiam és egész nap tudok róla beszélni. Szerintem ez normális. :)
2012. aug. 18. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem merek a babámról beszélni,pedig egész nap rá gondolok,de egyszerűen nem merek,félek hogy még jobban eltávolodnak tőlem az emberek.Már attól is félek hogy ha esetleg megkérdezik,ne kezdjek el áradozni,nehéz visszafogni magam.
2012. aug. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!