Fiatal kismamik! Ti mennyit beszéltek a Babátokról?
Figyelt kérdés
én rengeteget, már lassan engem zavar, hogy szinte más témám sincs... anyukám azt mondta ez a legnagyobb dolog most az életedben, természetes, hogy folytok Körülötte jár minden gondolatom. attól félek el fognak fordulni tőlem emiatt a barátaim, igaz mondtam nekik, hogy szóljanak, ha már az agyukra megyek a témával (de nem hiszem, hogy meg akarnának bántani azzal, hogy témát váltanak...)
Ti is ennyire sokat beszéltek róla?
2012. aug. 18. 19:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem gond. De azért ha a barátnővel beszélsz akkor arra is kérdez rá vele mi van. Nem baj ha te csak róla tudsz beszélni, de a barátnőt is hallgasd meg, szerintem ez a lényeg.
2/5 A kérdező kommentje:
ez természetes dolog, csak én nem tudok másról beszélni :D
mindig meghallgatom őket segítek is nekik, ha tudok bármiben.
2012. aug. 18. 19:20
3/5 anonim válasza:
3,5 éves a kisfiam. De a mai napig ő a fő beszédtémám:-) Úgyhogy nyugi.
4/5 anonim válasza:
2,5 éves lesz a kisfiam és egész nap tudok róla beszélni. Szerintem ez normális. :)
5/5 anonim válasza:
Én nem merek a babámról beszélni,pedig egész nap rá gondolok,de egyszerűen nem merek,félek hogy még jobban eltávolodnak tőlem az emberek.Már attól is félek hogy ha esetleg megkérdezik,ne kezdjek el áradozni,nehéz visszafogni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!