Végül jól döntöttem! De csak velem csinálják ezt, vagy minden fiatal kismamival?
Feltettem egy kérdést itt az oldalon nem olyan régen,hogy ti megtartanátok-e a babát a helyemben. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Leírtam az anyagi helyzetet,stb,stb..
Nos azóta,a családom,a párom családja, az orvos akihez járok mind lenéznek,és nem állnak velünk szóba az idegességtől. Édesapám majdnem szívrohamot kapott amikor elmondtam neki annyira ideges lett,hogy feladom az egyetemet és a jövőmet,és a nem férjemmel fogok nyomorban élni.
Fiatal kismamák!! Veletek is uyan ezt csinálták a környezetetekben lévő emberek?? :(
Figyelj, ezt csak te és a párod tudjátok eldönteni!! van abban igazság hogy később lehet hogy vered a fejed a falba mert nem végezted el a sulit, nem éltél szabad mászkálós egyetemista életet és igen fiatal vagy még a felelősségteljes komoly családanya szerepre.
Mondom ezt én aki 20 évesen a másik utat választottam. Azóta lediplomáztam, nyelvvizsga munka stb. és csak ezek után vállaltunk babát, már 2 van. Hát az eleje nagyon nem volt sétagalopp áldom az eszem hogy vártam vele még 6 évet. Hatalmas felelősség hogy van valaki aki a nap 24 órájában életed végéig (kis túlzással) számít rád, eleinte tőled is függ a fizikai fennmaradása stb.
A szüleitek erre próbálnak most titeket rávenni ezzel a hozzáállással. Gondolják hogy ha látjátok hogy senkire se számíthattok akkor elálltok a dologtól, de ez nyilván nem ilyen egyszerű és nem így megy.
Valószínű egyébként ha megtartjátok és valóban nem szorultok megélhetésetekben az ő jóindulatukra akkor megbékélnek hiszen visszaforgatni nem lehet már majd a dolgokat.
Beletörődnek biztos, és ha ott lesz a baba nyilván szeretni fogják.
A kérdés hogy TE mit érzel és a párod.
Ja és én ezt egy nagyon buta mondatnak tartom hogy a baba majd kárpótol mindenért, nem, nem fog, rengeteg örömet ad persze de nem fog kárpótolni azokért amikről lemondasz meg ilyenek. Nem is kell hogy kárpótoljon egyébként:)
kedves kérdezö
miért kéne abba hagyni az egyetemet ha levelezön tanulsz ? .
Várj: eddig azt hittem, a 200 ezer a párod fizetése. Ha 200 ezer az összbevételetek és ebből lejön a te fizetésed, az úgy elég karcsú :-(
Fontos egy gyereknek a szeretet, de attól nem fog jóllakni :-(
KEdves 16-os!
Nem hagyom abba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!